Notícies més llegides




La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Aquest cap de setmana Sant Joan les Fonts acull la Festa del Roser

La Garrotxa  -  24/04/2017  -  15:03

29 i 30 d'abril a Sant Joan les Fonts una Festa del Roser amb actes ben diversos i per a tothom





La Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts, les entitats del municipi i l'Ajuntament presenten enguany una Festa del Roser amb actes ben diversos i per a tothom:

Aportant el toc esportiu, la jornada de dissabte s'iniciarà amb el 3r Torneig de Pàdel de la Festa del Roser; durant el matí s'obrirà la III Exposició de Playmobil, ubicada al Molí Fondo, que atreurà un gran nombre de visitants d'arreu de Catalunya durant tot el cap de setmana. El mateix dissabte al matí, tindrà lloc la presentació oficial de la remodelació de les oficines municipals mitjançant portes obertes, on es mostrarà a tothom que vulgui les millores realitzades a les dependències de l'Ajuntament. La tarda del dissabte començarà amb la festa infantil i els inflables a la Rectoria, i seguirà amb teatre al Centre Sociocultural a càrrec de la Cia. local Tres Colades i la seva comèdia "Bojos pel diamant". Seguidament, a la sala d'exposicions de l'Escola de Belles Arts, s'entregaran els premis al concurs de Pintura Jove, celebrant el 39è aniversari del l'escola. Al vespre, i per arrodonir la diada, tindrà lloc el Gran Ball amb Miquel del Roig, Hotel Cochambre i Dj Sek al Pavelló del Club Poliesportiu Santjoanenc, les entrades tenen un preu de 10€ i es poden adquirir a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Diumenge s'iniciarà amb l'exposició de Playmobil a la Rectoria i seguirà amb la tradiconal ofrena a la Mare de Déu del Roser i la Missa Solemne a l'Església Parroquial de Sant Joan les Fonts. Un cop finalitzada la missa els carrers s'ompliran de gent per gaudir de la cercavila i el ball dels gegants i la faràndula a la Plaça Major. A la tarda la Cobla Rossinyolets ambientarà la Plaça Major amb les tradicionals sardanes. I finalment, el darrer acte programat, l'espectacle d'humor de Quim Masferrer "Temps", una brillant sàtira d'aquest famós humorista i presentador català que omplirà de rialles el Pavelló del Club Poliesportiu, les entrades tenen un preu de 10€ i es poden adquirir a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Tots els actes són gratuïts per als santjoanencs i santjoanenques.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...