Notícies més llegides



+ Notícies


Cassà de la Selva

CaixaBank obre un Centre d'Empreses a Cassà de la Selva per atendre als clients de les comarques del sud de Girona

+ Notícies  -  24/04/2017  -  12:35

El nou centre dóna servei a més de 800 empreses de les comarques de la Selva, el Gironès, Baix Empordà i en general al sud de la província de Girona amb facturació anual superior als 2 milions d'euros


Centre d’Empreses a Cassà de la Selva

Centre d’Empreses a Cassà de la Selva




CaixaBank ha obert un centre d'Empreses a Cassà de la Selva, amb l'objectiu de reforçar el servei que presta als empresaris gironins i potenciar la proximitat. El nou centre, que dirigeix Blai Morera, disposa d'un equip d'experts en negoci empresarial de 10 persones i dóna servei a més de 800 empreses amb facturació anual superior als 2 milions d'euros de les comarques de la Selva, el Gironès i el Baix Empordà.

El Centre d'Empreses Girona Sud de CaixaBank, que s'ubica al Passeig del Ferrocarril, 29 de Cassà de la Selva, facilita als clients una atenció especialitzada i de proximitat. Els gestors i especialistes ofereixen orientació sobre fórmules de finançament, gestió de tresoreria, serveis i mercats nacionals i internacionals, entre d'altres àmbits de negoci.

El nou centre d'Empreses gestiona un volum de negoci superior als 180 milions d'euros. Entre els seus clients destaquen les empreses dels sectors agroalimentari i serveis, els de major pes a l'economia de les comarques gironines.

El director del centre, Blai Morera, destaca que l'entrada en funcionament del Centre d'Empreses Girona Sud "permetrà respondre de manera més ràpida i eficient a les necessitats que tenen els empresaris gironins".

El de Cassà de la Selva és el tercer centre d'empreses de CaixaBank a la província de Girona després del de Girona ciutat i del de Girona Nord, ubicat a Figueres.

CaixaBank: un model propi per a banca d'empreses

CaixaBank disposa avui d'una de les majors quotes de penetració en el sector d'empreses a nivell de l'Estat: el 45% de les empreses espanyoles són clients de l'entitat financera segons FRS.

El model de servei per a banca d'empreses de CaixaBank es basa en la relació a llarg termini amb els clients a través d'un servei especialitzat, que ha permès reforçar el negoci i augmentar les quotes de mercat en factoring, confirming i comerç exterior.

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament en comerç exterior, aportant solucions financeres que facilitin les exportacions i importacions dels clients. A més, disposa d'un equip de banca internacional i una xarxa d'oficines de representació a París, Milà, Frankfurt, Pekín, Shanghai, Dubai, New Delhi, Istanbul, Singapur, El Caire, Santiago de Xile, Bogotà, Nova York, Johannesburg, Algèria, Sao Paulo i Lima. L'entitat també disposa d'oficines operatives a Londres, Varsòvia, Casablanca i Tànger.

En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països. També disposa d'acords amb més de 2.500 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país.

CaixaBank té la vocació de donar suport al creixement de les empreses i ajudar-les en la seva gestió financera diària, amb serveis d'alt valor afegit com, per exemple, el Mur, que permet mantenir una comunicació directa i totalment segura dels gestors de les empreses amb el seu assessor personal de CaixaBank a través d'Internet. L'entitat financera també organitza periòdicament trobades amb empresaris a les principals ciutats per analitzar la situació econòmica (Coffe & Break), així com sessions especifiques d'actualitat de mercats (Enfocament Expert).


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...