Notícies més llegides




La Selva


Lloret de Mar

El projecte Localitza organitza un networking entre productors locals i establiments de la Selva

La Selva  -  24/04/2017  -  11:39

La jornada tècnica es farà aquest dimarts, 25 d'abril, al teatre municipal de Lloret de Mar





El projecte Localitza, que impulsa el Consell Comarcal de la Selva, acollirà una jornada de networking entre productors locals i establiments de la comarca aquest dimarts, 25 d'abril a Lloret de Mar. Aquesta jornada té l'objectiu de millorar els circuits de comercialització de proximitat dels productes agroalimentaris de la comarca. En el transcurs de la sessió, que se celebrarà a Lloret de Mar, es pretén reunir productors i elaboradors agroalimentaris per un costat, i establiments de la comarca per l'altre -restaurants, allotjaments turístics, distribuïdors, comerços, entre altres- per tal que puguin crear sinergies i establir relacions comercials entre ells.

Els productors i elaboradors disposaran, a més, d'una taula on exposar els seus productes, tastets o catàlegs, i realitzaran entrevistes ràpides i simultànies de cinc minuts amb els establiments comercialitzadors.

La jornada començarà a les nou del matí amb la recepció dels participants i la benvinguda i presentació a càrrec de l'alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, el conseller de Turisme del Consell Comarcal, Quim Vivas, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura a Girona, Elisenda Guillaumes.

Seguidament serà el torn del networking, on, es farà una roda d'entrevistes ràpides simultànies entre productors i establiments.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure-s'hi prèviament a través del formulari:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPLuMq_9Nbd-XumibaCLfu0nfhS7WNx2qzsz8W2ptXEB1KlA/viewform

El projecte Localitza està dirigit a millorar la comercialització dels productes agroalimentaris locals en l'àmbit turístic i a fomentar la diferenciació dels establiments turístics a través d'aquests productes. Per això, al llarg de l'any 2016 es van desenvolupar diverses accions que inclouen la caracterització dels productes, la identificació de millores per adaptar-los als usos turístics, les estratègies de màrqueting als establiments, la generació de relacions comercials, la capacitació professional, la creació de propostes entre establiments, productes i experiències al territori, etc."
Aquest projecte, que impulsa el Consell Comarcal de la Selva, està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals i compta amb la col·laboració dels ajuntaments d'Arbúcies, Santa Coloma de Farners, Vilobí d'Onyar, Hostalric, Tossa de Mar i Lloret de Mar.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...