Notícies més llegides




+ Notícies


Emprendre, si és per Internet, molt millor

+ Notícies  -  23/04/2017  -  00:03

Són moltes les formes de comerç electrònic que competeixen per aconseguir el millor posicionament possible





D'entre les eines amb què compten els nous emprenedors, sens dubte la principal de totes elles és Internet. Gràcies a la xarxa, els futurs empresaris poden crear negocis nous sobre la base d'idees realment innovadores.

Actualment no cal fundar una empresa per aconseguir diners de forma online, si bé és cert que aquesta és encara una de les vies preferides pels emprenedors. Hi ha altres tipus de projectes online amb els quals es pot aconseguir triomfar a Internet. No obstant això, l'ecommerce continua sent, a dia d'avui, el protagonista absolut a l'hora de guanyar diners a la xarxa.

El comerç en línia és el rei de la xarxa
L'ecommerce és una gran opció si es vol guanyar diners per Internet. Aquest tipus de negoci no requereix de la inversió que fa falta, per exemple, per posar una franquícia en línia.
Només cal tenir les eines adequades per crear un lloc web complet, per a això es pot recórrer, si és necessari, a experts en aspectes com la programació o el posicionament en motors de cerca.

Si el pressupost és curt, la solució és el Dropshipping
Són moltes les formes de comerç electrònic que competeixen per aconseguir el millor posicionament possible. D'entre aquests models d'empresa, destaca especialment el Dropshipping, que permet vendre sense haver de disposar dels productes de forma prèvia.

A través del servicio dropshipping, les botigues en línia funcionen com a intermediàries que tan sols s'han de dedicar el seu temps a arribar al màxim de clients potencials, per vendre'ls els productes d'altres empreses majoristes.

Per tant, són els proveïdors els que han de tramitar i enviar el producte, encara que sempre en nom de l'empresa de Dropshipping, ja que és la que s'encarrega de la gestió i venda dels productes.

Pàgines d'opinions i blogs, altres opcions per fer diners de forma online
No obstant això, el Dropshipping no és l'únic mitjà per emprendre de forma online que es troba en auge. La gran quantitat de compravendes que es fan a través d'Internet ha portat a la florida de diverses pàgines d'opinions, en les quals els usuaris poden consultar l'opinió de persones que ja han comprat amb anterioritat els productes en els quals estan interessats.

Pel que fa als blogs, aquests presenten l'avantatge de poder versar sobre quantitat de temes. Per dur endavant un blog amb èxit, és imprescindible tenir alguns coneixements de màrqueting i de posicionament SEO.

De manera que si es centra el blog en un tema que compti amb gran quantitat de recerques al mes, i s'escullen bé les keywords a posicionar en els primers resultats del cercador per a aquestes recerques, es pot aconseguir bastants beneficis a través de la publicitat, i d'altres vies com el màrqueting d'afiliació o les comissions.

D'això es pot concloure que les opcions per emprendre en aquest moment són moltes i molt diferents entre si, però totes elles donen la possibilitat a gran quantitat de persones de guanyar diners trobant el seu lloc a la xarxa.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...