Suscribirse
cerrar

Pla de l'Estany
Disminuir text
Augmentar text
Banyoles

L'oficina d'habitatge de Banyoles incorpora 7 pisos amb funció social

Pla de l'Estany - 20/04/2017 - 16:18 | Banyoles ja té un total de 32 pisos amb funció social

Banyoles
Banyoles
Banyoles
L'Ajuntament de Banyoles incrementa el parc d'habitatges socials de l'Oficina d'habitatge de Banyoles per atendre les necessitats actuals de la ciutat. Amb aquest objectiu s'ha fet públic que l'Ajuntament de Banyoles incorpora 7 pisos més amb funció social a l'Oficina d'habitatge. D'aquests 7 pisos, 2 provenen d'entitats bancàries i 5 de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya (4 dels pisos són de protecció oficial del carrer Orfes, i 1 pis de protecció oficial és de Cal General). A més, s'ha renegociat el contracte de dos pisos amb funció social cedits per una entitat financera que ja formaven part d'aquesta xarxa d'habitatges.

En total Banyoles ja té 32 pisos amb funció social. Aquesta xifra suposa un fort creixement els últims anys passant d'un sol pis el 2007 a 32 actualment.

La majoria de pisos amb funció social es destinen a situacions d'especial urgència i a persones amb rics d'exclusió residencial. Això sí, després de les valoracions conjuntes de l'àrea de Benestar social del Consell Comarcal del Pla de l'Estany i l'Oficina d'habitatge de l'Ajuntament de Banyoles. D'aquesta manera es pot treballar cas per cas aquesta problemàtica social.

Autor: Redacció
Comentaris (0)
La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats
Veure Reglament
Acceptar
Nom (requerit)
Direcció de correu electrònic (requerit)
Comentari (màxim 246 caràcters)

Comentaris a Facebook