Notícies més llegides




Alt Empordà


Llançà

La 13a Marxa de Resistència 24h del Cap de Creus de Llançà es consolida

Alt Empordà  -  18/04/2017  -  23:17

El passat cap de setmana i coincidint amb la Setmana Santa es va celebrar la ja tradicional Marxa de Resistència 24h del Cap de Creus de Llançà


13a Marxa de Resistència 24h del Cap de Creus de Llançà

13a Marxa de Resistència 24h del Cap de Creus de Llançà




Un total de 600 participants, el màxim permès per l'organització, van gaudir d'un fantàstic dia de primavera als espais naturals del municipi de Llançà i entorns: PNIN de l'Albera i el Parc Natural de Cap de Creus.

L'entitat organitzadora, la Unió Excursionista Llançanenca va proposar tres modalitats a realitzar; la Mini (27km), la Mitja (60km) i la prova reina, l'Ultra (87km). Aquestes modalitats destaquen per la seva enorme bellesa paisatgística amb la possibilitat de conèixer el litoral màgic de Cap de Ras, algunes ermites precioses de l'Albera, tocar el majestuós monestir de Sant Pere de Rodes, coronar el punt més alt del Cap de Creus fent una carena espectacular, visualitzar Cap Norfeu des de 500 metres, passar pels carrers de Cadaqués, deixar de costat de la Casa Museu Salvador Dalí, vorejar les cales del Far del Cap de Creus, creuar el Parc Natural de Cap de Creus i fer totes les cales i platges entre Llançà i el Port de la Selva.

A la modalitat Ultra la victòria va ser per en Dominique Jaquemet i Isa Aguilar amb un temps de 10h05 i 12h05 a la categoria masculina i femenina absoluta. I pel que fa a la resta de les modalitats els guanyadors van ser David Alsina i Cristina Vilarnau , 60km i, en Xavi Llamas i la Paula Reixach van vèncer en la modalitat Mini, 27km.

Des de la Unió Excursionista Llançanenca es valora molt positivament l'activitat amb una excel·lent comunió entre els participants i voluntaris, un dels pilars fonamentals de l'èxit de l'organització al marge del fantàstic dia primaveral que varen gaudir tots els participants, voluntaris i acompanyants de la Marxa.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...