Notícies més llegides




Política


Blanes

ERC de Blanes aborda la situació de la immigració després de la independència

Política  -  18/04/2017  -  23:03

Una trentena de persones han assistit a una xerrada adreçada al col·lectiu immigrant amb la diputada Ana Surra


Xerrada a Blanes per abordar la qüestió de la immigració

Xerrada a Blanes per abordar la qüestió de la immigració




Una trentena de persones han assistit avui a una xerrada organitzada per l'agrupació local d'Esquerra a Blanes per abordar la qüestió de la immigració en la nova República catalana. La trobada, que s'ha celebrat en una esglèsia evangèlica del municipi, ha comptat amb la participació de la diputada republicana al Congrés, Ana Surra, i ha ajudat a resoldre alguns dubtes sobre la situació del col·lectiu immigrant si s'assoleix la independència de Catalunya.

En la cita s'hi han convocat sobretot persones provinents de Sud-amèrica, però també de diversos països africans, i ha estat "molt positiva, amb un intercanvi interessant de posicions", explica el regidor d'ERC a Blanes, Albert Sanz. Després d'una xerrada introductòria d'uns 30 minuts, els assistents han pogut exposar i resoldre els seus dubtes sobre qüestions com la nacionalitat, l'accés a la sanitat, el padró o si podrien obtenir la ciutadania catalana.

"Un cop ha acabat algun dels representants de les diferents comunitats ens ha donat les gràcies, perquè els seus conciutadans feia temps que els expressaven dubtes o pors del que senten a la televisió i avui els hem aportat informació més clara per ajudar-los", diu Sanz.

Aquesta no és l'única xerrada organitzada per ERC a Blanes per tractar com serà el nou país. Dilluns vinent, per exemple, ha organitzat una altra trobada centrada en l'habitatge quan arribi la independència. Serà a les 7 a la seu de l'Associació de Veïns de Mas Enlaire-Mercat i hi intervindran el diputat Roger Torrent, l'alcalde sabadellenc Juli Fernández, la presidenta d'Habitat3, Carme Trilla, i Isabel Lozano, gerent de la Fundació Ser.Gi.


Autor: A.C/GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...