Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona posa en marxa l'abonament per un dia de la Girocleta

Actualitat Girona  -  18/04/2017  -  15:20

El sistema de reserva es farà en línia i es generarà automàticament un codi per utilitzar la bicicleta a les diferents estacions durant 24 o 48 hores


Girocleta

Girocleta




L'Ajuntament de Girona ha posat en funcionament l'abonament per un dia del servei municipal de bicicletes Girocleta. D'aquesta manera, a partir d'ara les persones que visitin la ciutat ja podran fer un ús d'aquest nou sistema de reserva de bicicletes que permetrà utilitzar el servei de Girocleta durant 24 hores sense necessitat de fer-se l'abonament anual i d'una forma senzilla i ràpida.

El sistema de reserves es farà a través del web www.girocleta.cat i possibilitarà tenir una bicicleta de manera automàtica, tot i que també es podrà fer la reserva amb una antelació màxima de 30 dies. Després de la inscripció al web, s'enviarà un codi per correu electrònic a la persona interessada. A través dels punts informatius de les estacions de Girocleta, caldrà introduir aquest codi i escollir la bicicleta que es vol fer servir. Durant les 24 o 48 hores de la reserva, es podran realitzar diversos desplaçaments entre les estacions, amb un temps màxim de desplaçament entre estacions d'una hora, ja que està pensada exclusivament per moure's dins de la ciutat. A partir de l'hora, hi haurà un recàrrec de 0'50 euros per cada 30 minuts.

"A través d'un sistema simple, senzill i operatiu, podem donar resposta des d'avui a una demanda feta tant per part dels visitants i dels turistes de la ciutat com per aquells ciutadans que necessitat utilitzar el servei de forma puntual o que el volen provar abans de fer-se l'abonament anual. L'objectiu principal d'aquest nou sistema d'abonaments és que la gent es pugui moure pels diferents punts de la ciutat amb estacions de Girocleta d'una forma fàcil, alhora que promovem la mobilitat urbana sostenible", ha explicat el tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, que ha afegit que el procés per arribar a crear aquest sistema ha estat "laboriós" i que es posa en marxa després d'un període de proves amb resultats satisfactoris.

El preu de la reserva d'una bicicleta per un dia serà de dos euros. El màxim de bicicletes que es podran fer des de cada reserva serà de dues i també hi haurà un màxim de 48 hores per a cada reserva (es podrà escollir entre 24 i 48 hores). Com a garantia per al servei de la Girocleta, hi haurà una fiança de 150 euros per bicicleta i reserva.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...