Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

Les oficines de turisme de Palamós registren més de 2000 consultes durant aquesta Setmana Santa

Baix Empordà  -  18/04/2017  -  15:03

Els visitants s'han interessat principalment per la gastronomia del municipi i pel seu paisatge litoral, gaudint de les platges i amb una alta utilització del camí de ronda i la via verda


Turisme Palamós

Turisme Palamós




El municipi ha viscut una destacada ocupació durant aquest període festiu amb turisme familiar provinent principalment de Catalunya seguit del de França. Els visitants s'han interessat principalment per la gastronomia del municipi i pel seu paisatge litoral, gaudint de les platges i amb una alta utilització del camí de ronda i la via verda. Coincidint amb la Setmana Santa, Palamós ha obert la temporada de platja a la Costa Brava, amb una nova edició del tradicional "Primer Bany de l'Any" on van participar prop d'un miler de persones. En xifres de participació d'activitats cal sumar també les 2.500 persones que en només una setmana ja han visitat l'exposició temporal "Va de mar", al Museu de la Pesca; o els més de 4.000 assistents a les finals esportives del MIC'17 disputades aquest cap de setmana a l'estadi i al pavelló municipal.

Palamós ha registrat una molt alta ocupació turística durant aquesta Setmana Santa, amb percentatges de prop del 100% en hotels, càmpings i apartaments.

Una bona mostra de l'alt nombre de visitants són les més de 2000 consultes realitzades durant aquest període festiu a les dues oficines de turisme del municipi, una situada al passeig del Mar i l'altra a l'edifici del Museu de la Pesca, al port.

Els visitants s'han interessat principalment per la gastronomia del municipi i pel seu paisatge litoral, gaudint de les platges i amb una alta utilització del camí de ronda i la via verda. El gruix de l'ocupació turística d'aquests dies festius ha estat principalment de turisme familiar provinent de Catalunya seguit del de França.

Alta participació en activitats
A aquestes dades cal sumar també l'alt nombre de participació en les diverses activitats, lúdiques, culturals o esportives, programades durant aquest període festiu al municipi, amb exemples com el del tradicional "Primer Bany de l'Any", l'activitat amb la qual Palamós obre la temporada de platja a la Costa Brava.

Aquesta proposta va tenir lloc el passat diumenge 16 d'abril i va comptar amb la participació de prop d'un miler de persones, 400 de les quals van prendre part directament al bany popular.

Una altra de les propostes amb èxit de públic aquesta Setmana Santa ha estat la de l'exposició temporal "Va de Mar", protagonitzada per quatre grans diorames marítims dels clicks de Playmobil, que fins al 19 de maig es poden veure al Museu de la Pesca. Només en una setmana un total de 2.500 persones ja han visitat aquesta mostra.

Finalment cal destacar els més de 4.000 assistents a les finals esportives, de futbol i bàsquet, del MIC'17, disputades aquest cap de setmana a l'estadi i al pavelló municipal, respectivament.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...