Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Olot consolida les bones dades d'ocupació turística de Setmana Santa

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  18/04/2017  -  14:34

Els allotjaments han tingut, de mitjana, el 85% de les places ocupades aquest cap de setmana. Les nits de divendres i dissabte, s'ha fregat la plena ocupació


Turisme Olot

Turisme Olot




Olot ha registrat aquesta Setmana Santa unes bones dades d'ocupació. Aquest cap de setmana, s'han omplert –de mitjana- el 85% de les places disponibles als establiments de la ciutat. La nit de divendres i la de dissabte, s'ha arribat a pràcticament al 100% d'ocupació. Les famílies catalanes han estat les que més han escollit Olot i la Garrotxa per passar aquests dies de festa atretes per la natura, la cultura i les activitats per fer a l'aire lliure.

Tot i que cada vegada hi ha més gent que demana informació per Internet, prop de 1.400 persones s'han dirigit a l'Oficina de Turisme i al quiosc que aquests dies també ha estat en funcionament. També han tingut bona resposta les activitats organitzades amb motiu de la Primavera en Família a Olot, entre elles, l'espectacle "The Incredible Box" del dijous 13 d'abril a la plaça Major i el muntatge "La dernière danse de Brigitte" de dilluns 17 a la plaça del Mig. Les dades d'ocupació d'aquesta Setmana Santa són pràcticament iguals a les del mateix període de l'any passat, quan la ciutat ja va augmentar en un 9% de mitjana les ocupacions del 2015.

L'interès per Olot i la Garrotxa es va poder corroborar també a través de l'assistència de l'Ajuntament d'Olot, conjuntament amb Turisme Garrotxa, al Mercat del Ram que tingué lloc del 7 al 9 d'abril a Vic. El públic, procedent d'Osona i també de les comarques properes com el Bages i el Barcelonès, es va interessar especialment pels itineraris per gaudir a peu de la natura, així com pels restaurants on degustar la millor gastronomia de la Garrotxa i també per diverses activitats per fer en parella o en família a la ciutat dels volcans.

S'acaba, doncs, la Setmana Santa però aquest dijous ja comença el Sismògraf. El festival tornarà a convertir la ciutat en l'epicentre de la dansa a Catalunya amb una 50a de propostes que, de ben segur, tornaran a omplir la ciutat.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...