Notícies més llegides




Esports


Engega la primera edició del MICBasketball amb 7 inauguracions simultànies

Esports  -  13/04/2017  -  22:04

Divendres es disputarà el MIC Integra, el torneig de bàsquet adaptat, a Vidreres


MIC17

MIC17




Palamós, Vilobí d'Onyar, Cassà de la Selva, Sils, Fornells de la Selva, Vidreres i Caldes de Malavella han acollit aquest dijous a la tarda les inauguracions simultànies i els primers partits del torneig MICBasketball que es disputa per primera vegada en el marc del torneig internacional de futbol base, MICFootball. A cada pista la inauguració ha començat amb uns parlaments per part d'alcaldes i regidors de cada municipi i dos jugadors han estat els encarregats de llegir un manifest. Durant tres dies, el MICBasketball reunirà seixanta equips de 7 països diferents de les categories U16 i U14 de masculí i femení.

L'esdeveniment té l'objectiu de convertir-se en el torneig mundial de bàsquet formatiu i d'enfrontar el millor del bàsquet base internacional. En aquesta primera jornada ja han saltat al terreny de joc equips com el CE Palamós, Ointxe!, TSJ Jahn Freising, Celtics, CB Nou Caulés, Fenerbahçe SK, Barça CBS, Carnide Club i KBT Kortrtijk.

El MICBasketball el formen més de 600 persones, entre jugadors i tècnics, i disputarà més de 140 partits a 12 pavellons de les 11 seus següents: Lloret de Mar, Santa Cristina d'Aro, Sant Antoni de Calonge, Sils, Maçanet de la Selva, Fornells de la Selva, Caldes de Malavella, Vilobí d'Onyar, Vidreres, Palamós i Cassà de la Selva.

Aquest divendres tindrà lloc a l'Estadi Municipal de Vidreres el MIC Integra de bàsquet adaptat. En aquesta primera edició hi participaran quatre equips femenins: la Secció Esportiva acidH, l'Associació Encert, la Fundació Ramon Noguera i el Club CAR AEC Manlleu. A partir de 2/4 de 10 del matí s'obrirà la jornada amb un acte de benvinguda previ als partits i, al final de la jornada, es farà un acte de cloenda.

El minut a minut dels partits del MICBasketball es pot seguir en directe a través de l'apliació que ha desenvolupat l'empresa NBN23 i que es pot consultar a través del web www.micbasketball.com. A més a més, aquesta eina posa a disposició dels equips i dels aficionats una gran quantitat d'informació sobre els jugadors i estadístiques diverses.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...