Notícies més llegides



Política


Girona

Veray demana a l'alcaldessa de Girona 'prudència i responsabilitat'

Política  -  05/04/2017  -  15:54

La portaveu del PPC a l'Ajuntament de Girona i vicesecretària general d'Acció Social del PPC assegura que "el fet que l'alcaldessa de Girona digui que l'uniforme dels militars és un signe bèl·lic és una mostra de desconeixement total d'aquesta Institució, i és molt preocupant"


Borja Balsera/GN

Borja Balsera/GN




La portaveu del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Girona i vicesecretària general d'Acció Social del Partit Popular Català, Concepció Veray, ha demanat avui a l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, "prudència i responsabilitat en les seves manifestacions públiques sobre l'Exèrcit, ja que això és el que se li espera i se li suposa com a màxima representant de la ciutat de Girona".

Després d'assistir a l'acte inauguració de la fira ExpoJove, Veray ha assegurat que "el fet que l'alcaldessa de Girona digui que l'uniforme dels militars és un signe bèl·lic és una mostra de desconeixement total d'aquesta Institució, i és molt preocupant".

Per tot plegat, Concepció Veray ha reclamat a Marta Madrenas que "deixi que els militars facin la seva feina aquests dies al saló ExpoJove, perquè puguin proporcionar informació de la carrera militar a aquells joves que vulguin". "Es tracta d'una molt bona sortida professional que promou els valors de la pau, de la solidaritat, de la llibertat, de la lleialtat, del lideratge, de l'honradesa i del respecte", ha destacat.

I en aquest sentit, la portaveu del PPC a l'Ajuntament de Girona i vicesecretària general del PPC ha recalcat que "l'Exercit és el garant de la nostra llibertat i per tant, si podem viure lliures i segurs a la nostra ciutat també és gràcies a tots els homes i dones que dediquen la seva vida a la carrera militar i que entreguen la seva vida a favor de la llibertat i de la seguretat de tots".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...