Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Jornades esportives per a infants a Ripoll aquesta Setmana Santa

El Ripollès  -  04/04/2017  -  19:35

La iniciativa combinarà diverses activitats al pavelló municipal, la piscina coberta i el camp de futbol





Ripoll acollirà aquesta Setmana Santa unes jornades esportives per a infants. La proposta, que tindrà lloc els matins del 10 al 13 d'abril, està organitzada conjuntament per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Ripoll, el Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Ripollès i s'adreça a la mainada nascuda entre el 2002 i el 2012.

L'objectiu, indiquen des de l'organització, és que els menuts aprofitin les vacances escolars de Pasqua per gaudir de diverses activitats lúdiques i esportives. Així, els participants a les jornades podran practicar esports com l'handbol, el tenis o la natació i entretenir-se al mateix temps que treballen les habilitats motrius, les qualitats físiques bàsiques i també les seves competències socials.

I és que les activitats, que es desenvoluparan a les instal·lacions esportives de la capital del Ripollès, es treballaran a partir d'una metodologia cooperativa mitjançant la qual tots els participants buscaran aconseguir uns objectius comuns.

Les activitats es faran de les 9 del matí a la 1 del migdia, des de dilluns vinent i fins dijous, al pavelló municipal de Ripoll, així com al camp de futbol i la piscina coberta. Les inscripcions es poden fer fins al dia 7 a les 3 de la tarda tant al servei de l'Esport, a la piscina municipal o a l'adreça http://inscripcions.ceripolles.cat.

Els interessats s'hi poden inscriure pels quatre dies (a un preu de 38 euros per infant o de 33 si són dos o més germans) o bé per dies puntuals, a 12 euros diaris.

Divendres 7 a les 7 del vespre hi haurà una reunió informativa per a les famílies dels inscrits a la seu del Consell Comarcal.


Autor: A.C/GN


Arxiu adjunt

Inscripció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...