Notícies més llegides




Actualidad España


Tot a punt per l'inici de la campanya de la renda del 2016

Actualidad España  -  03/04/2017  -  18:39

Enguany comença el 5 d'abril i destaca l'eliminació del Programa Padre en favor de la 'Renta Web'





La campanya de la renda del 2016 ja és aquí i ho fa amb algunes novetats destacades. El pròxim dimecres 5 d'abril els contribuents podran fer la presentació telemàtica mentre que l'11 de maig serà la presencial, i totes elles marcades per l'eliminació definitiva del Programa Padre. Si bé l'any passat alguns contribuents ja no podien utlitzar aquest servei, enguany el Programa Padre -ajudava a la confessió de la declaració de la renda- s'ha abolit del tot i segons l'Agència Tributària, aquest fet suposarà un estalvi de 10 milions d'euros. Tot i aquesta mesura, els contribuents disposaran del sistema 'Renta web', que d'alguna manera vindrà a substituir el Programa Padre i l'esborrany de l'IRPF.

Gràcies al sistema 'Renta web' el procés serà més senzill per a tothom. Els declarants -ho podran fer sigui quina sigui la naturalesa de les seves rentes- hauran d'accedir-hi des de la seu electrònica de l'Agència Tributària. Un cop dins del sistema, s'hauran d'introduir les dades personals (DNI electrònic, clau i número de referència). La 'Renta web' informarà de la possible existència de diferències entre les dades de la darrera declaració i les existents en el moment. Tant en la declaració telemàtica com la presencial, es podrà ampliar fins al 30 de juny, i si el resultat surt a ingressar i es vol domiciliar el pagament, el termini finalitzarà el 26 de juny. Una altra de les novetats de la campanya de la renda 2016 és la possibilitat de sol·licitar la rectificació d'autoliquidació de l'impost a través de la mateixa declaració quan el contribuent hagi comès errors o omissions que determinin una devolució superior al seu favor o un ingrés inferior.

Més info: Aquí


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...