Notícies més llegides



Salut


Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners dedica per primer cop tota una setmana a la promoció de la salut

Salut  -  03/04/2017  -  14:09

Les activitats al voltant del Dia Mundial de la Salut s'han multiplicat i això ha fet que la programació s'estengui entre avui i dissabte





Santa Coloma de Farners celebra la primera "Setmana de la Salut" amb més d'una desena d'activitats que tindran lloc entre avui i el proper dissabte 8 d'abril. Des de fa quatre anys el Dia Mundial de la Salut (7 d'abril) amb una sèrie d'activitats de promoció de la salut entre els ciutadans, que cada cop han tingut més acceptació i han comptat amb el suport de més entitats. És per aquest motiu que cada any la programació ha anat creixent fins que, aquest any, es desplegarà durant tota una setmana. S'hi han involucrat el CAP de Santa Coloma, l'Ajuntament, el Consell Comarcal de la Selva i l'Agència de Salut Pública.

Aquesta primera Setmana de la Salut inclourà activitats a l'entorn de l'alimentació saludable i l'activitat física (el 6 d'abril es celebra el Dia Mundial de l'Activitat Física), com ara una gimcana de salut, Photocall Jove, Master Class de cuina saludable, marxa nòrdica, xerrades, representacions teatrals, concursos de dibuix i fotografia, etc., A més a més, sis establiments de restauració de Santa Coloma, participen en la Setmana de la Salut oferint menús saludables.

L'objectiu és "fer visibles les activitats que es fan al llarg de l'any des de les diferents entitats i fer que s'impliqui més la ciutadania i també les entitats i associacions", segons ha explicat una de les impulsores de la Setmana de la Salut, i coordinadora en salut comunitària de l'ABS la Selva, Marta Eres.


Autor: Redacció





Comentaris (1)

José 2017-06-28 14:45:51

enVegetable puree suppliers una molt bona causa amb la qual estem content, bona aportació



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...