Notícies més llegides



Catalunya


Catalunya

La Generalitat edita llibres definint a Catalunya com una “nació”

Catalunya  -  29/03/2017  -  16:07

Aquesta definició s'ha trobat dins un document intern adreçat a les persones que volen formar part de la policia catalana


Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya




Des del passat mes de setembre, l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya està oferint el curs de formació bàsica per a policies 2016-2017. Es tracta d'un curs que s'allarga fins al mes de juny, i en el qual la 30a promoció d'aspirants a ser agents dels cossos de policia de Catalunya, han d'estudiar un temari que està fragmentat en set mòduls.

El que crida l'atenció del llibre és que dins del mòdul 3 (Policia de prevenció i seguretat), que fa referència a 'la policia de proximitat', hi podem llegir una definició que ha generat polèmica. "Catalunya és una nació amb quasi 8 milions d'habitants", comença una de les frases que es pot llegir a l'apartat 3.1 del document.

Tractant-se d'una institució pública i representativa de tots els catalans, sorprèn que la Generalitat de Catalunya –encarregada d'editar aquest llibre- incorpori afirmacions com la de 'Catalunya és una nació'. El cas és que les persones que aspiren a ser agents dels cossos de policia de Catalunya han d'estudiar documents que inclouen cites ideològiques i partidistes que –independentment de si són certes- no s'haurien de trobar en documents o llibres oficials com el mencionat.








Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...