Notícies més llegides



Alt Empordà


Roses

Enderroc de dues cases per millorar la connectivitat entre els carrers Trinitat i Tarragona de Roses

Alt Empordà  -  28/03/2017  -  11:56

Les cases es trobaven en estat ruïnós i van ser adquirides recentment per l'Ajuntament amb l'objectiu de procedir al seu enderroc i millorar l'esponjament i connectivitat d'aquest sector del nucli antic


Aj.Roses

Aj.Roses




Aquesta setmana es realitzen a Roses els treballs d'enderroc de dues finques situades entre els carrers Trinitat i Tarragona, a l'alçada del carrer Figueres. Les cases es trobaven en estat ruïnós i van ser adquirides recentment per l'Ajuntament amb l'objectiu de procedir al seu enderroc i millorar l'esponjament i connectivitat d'aquest sector del nucli antic.

L'Ajuntament de Roses va iniciar la preparació de l'enderroc el passat mes de novembre, amb les tasques d'enretirada de les línies de serveis que es trobaven grapades a les façanes. Les finques estan situades als números 27 i 29 del carrer Trinitat, amb façana per la seva part posterior amb el carrer Tarragona, i fins ara allotjaven dues construccions de planta baixa i planta pis en estat ruïnós. El seu enderroc té com a objectiu comunicar els dos carrers, avui enllaçats amb una escala estreta i de gran pendent, aconseguint alhora oxigenar tot l'espai, millorar la connexió amb el carrer Figueres i reduir la densitat en el casc antic de la vila.

Els espais estan qualificats pel planejament urbanístic com a sistemes urbanístics locals, destinats concretament a espais lliures i vialitat. La seva compra per part de l'Ajuntament l'any 2015 i 2012, ha permès ara l'enderroc i posterior projecte urbanístic destinat a millorar el pas per a vianants existent entre els carrers Trinitat i Tarragona i a facilitar la vialitat en aquest segon.

Les obres que s'estan realitzant finalitzaran amb la construcció dels envans pluvials de la mitgera de l'habitatge del costat i l'adequació de l'espai resultant a l'espera d'una futura ordenació.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...