Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

CaixaForum Girona s'adhereix a l'apagada mundial contra el canvi climàtic

+ Notícies  -  24/03/2017  -  17:30

L'Obra Social "la Caixa" apagarà el proper dissabte 25 de març durant una hora, des de les 20.30 fins a les 21.30 hores, els llums de tots els seus centres CaixaForum Girona, Barcelona, Madrid, Lleida, Palma, Tarragona, Saragossa i Sevilla; CosmoCaixa Barcelona i el Palau Macaya de l'Obra Social "la Caixa" a Barcelona


CaixaForum

CaixaForum




L'Obra Social "la Caixa", en el marc del seu compromís amb la protecció del medi ambient i la sensibilització sobre el canvi climàtic, se suma a la campanya L'Hora del Planeta, impulsada per l'ONG WWF, de manera que el dissabte 25 de març, de 20.30 a 21.30 hores, apagarà els llums de tots els seus centres CosmoCaixa i CaixaForum de tot el territori espanyol i Palau Macaya de l'Obra Social "la Caixa" a Baracelona. També s'apagaran els llums dels edificis dels Serveis Centrals de CaixaBank a Barcelona i Madrid.

Des que es va posar en marxa la campanya, més de 500 companyies han donat suport a la campanya a Espanya. A la qual també s'han sumat al voltant de 35.000 empreses de tot el món. Des d'aleshores s'hi han anat sumant milions de persones, empreses, governs i centres educatius a favor de la sensibilització contra el canvi climàtic. Es tracta d'una iniciativa simbòlica per tal de conscienciar de la importància de la reducció del volum d'emissions de CO2 que comporta l'estalvi energètic. L'any passat va entrar en vigor l'acord de París contra el canvi climàtic, un compromís de tots per fer possible el desenvolupament d'una economia neta i baixa en carboni.

El planeta primer, que ningú et pari és el lema d'aquest any, amb el qual es vol reforçar més que mai la col·laboració de governs, empreses i ciutadans per aconseguir tenir un món més saludable. L'objectiu és que aquest gest simbòlic generi un compromís per a tot l'any, i així millorar l'estat de salut del nostre planeta. L'Obra Social "la Caixa" s'uneix a aquesta iniciativa que reitera una vegada més el seu compromís amb el medi ambient.

L'Hora del Planeta és un moviment mundial sense precedents, Només l'any passat, a Espanya, més de 400 ciutats van apagar les llums dels seus monuments més emblemàtics, igual que més de 400 entitats (ONG, institucions públiques, partits polítics, sindicats, associacions esportives ...) que es van sumar a la campanya. A tot el món hi van participar més de 7.000 ciutats de 178 països, van apagar els seus llums 10.400 monuments i edificis emblemàtics, i es van celebrar uns 70.000 esdeveniments a la nit de L'Hora del Planeta.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...