Notícies més llegides




La Selva


Arbúcies

L'Ajuntament d'Arbúcies aprova una guia per a la contractació pública, responsable i social

La Selva  -  23/03/2017  -  13:08

La guia és una nova eina per lluitar contra l'exclusió laboral i per promocionar l'economia social i solidària


Ajuntament d'Arbúcies

Ajuntament d'Arbúcies




L'ajuntament d'Arbúcies aprova una guia per a la contractació pública, responsable i social. Aquesta guia serveix de marc regulador per aquelles empreses que vulguin licitar en diferents ofertes de contractació municipal.

La guia exigeix a les empreses licitadores que facilitin la integració laboral de persones en risc d'exclusió. També la integració de col•lectius vulnerables com el cas de persones amb alguna discapacitat física o intel•lectual. El segon objectiu de la guia és incrementar la col•laboració municipal en la gestió de serveis amb empreses d'economia social i solidària.

Amb aquesta guia, el consistori arbucienc estableix un seguit de mesures socials d'obligat compliment per totes les empreses que vulguin optar a treballar amb el consistori. Els valors ètics en l'àmbit empresarial, la responsabilitat social i la gestió democràtica de les empreses passen a ser pilars fonamentals de les convocatòries públiques a Arbúcies.

En una primera fase, aquesta guia s'aplicarà de manera sistemàtica en l'àmbit dels serveis educatius i d'atenció a les persones gestionats des de l'ajuntament. En la resta d'àrees l'aplicació es farà, inicialment, de manera discrecional, en funció del servei i el criteri tècnic.

"Aquesta eina suposa una nova passa endavant en el camí que Arbúcies ha traçat per teixir relacions econòmiques, entre els sectors públics i privats, més justes i ètiques que facilitin la integració social i laboral de col·lectius en risc, i impulsar la col·laboració amb empreses responsables socialment", afirma el regidor Jaume Salmeron, responsable de l'àrea d'Atenció a les Persones a l'Ajuntament d'Arbúcies.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...