Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

L'Ajuntament d'Olot organitza el 5è Fòrum d'Oportunitats Empresarials

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  20/03/2017  -  20:13

Enguany, i com a novetat, el Fòrum constarà de dues jornades: El dimecres 24 de maig es presentaran els projectes i el dijous 29 de juny hi haurà la jornada de finançament alternatiu i networking


Presentació Fòrum d'oportunitats

Presentació Fòrum d'oportunitats




L'Ajuntament d'Olot organitza el 5è Fòrum d'Oportunitats Empresarials. A través de l'Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa - DinamiG, la col·laboració de l'Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG) i la Diputació de Girona es posa en marxa aquesta iniciativa que es dirigeix als emprenedors amb idees per crear un negoci o expandir-lo per tal de posar-los en contacte amb persones que tinguin interès i puguin aportar recursos o col·laboracions.

El Fòrum d'Oportunitats Empresarials és l'espai de trobada on posar en contacte emprenedors, empresaris i persones que puguin estar interessats en un projecte, per tal que puguin sorgir aliances i sinergies entre ells per tal d'engegar o expandir un negoci sigui compartint, intercanviant o col·laborant.

La regidora d'Empresa i Ocupació, Nuri Zambrano, ha explicat que "aquest any, com a novetat, el Fòrum constarà de 2 jornades: la primera serà el 24 de maig, en què les persones inscrites exposaran en públic el seu projecte de negoci". Segons Zambrano, "es presentaran totes les oportunitats que s'ofereixen i totes les que es demanen, per tal que els interessats puguin contactar amb les persones que creguin convenient, i plantejar-los la possibilitat d'iniciar un projecte empresarial".

La segona jornada serà el 29 de juny i serà una jornada dedicada al finançament alternatiu. L'objectiu de la jornada és donar a conèixer diferents alternatives financeres complementàries a la banca tradicional per tal de poder-les aplicar a la nostra empresa.

Intervindran Sandra Font, cap de finançament alternatiu d'ACCIÓ; Jordi Solé, co-founder ECrowd; Paulino de Evan, co-founder Finanzarel i Ernest Garcia de Garcia Gasull Consulting. També intervindrà, com a cas d'èxit, una empresa del territori (d'Olot), que explicarà la seva experiència. En acabar hi haurà networking entre tots els participants de la jornada. Si parlem de números, fins a arribar a aquesta edició el Fòrum d'Oportunitats Empresarials ha comptat amb la participació d'unes 150 persones i s'han presentat un total de 65 propostes, de les quals algunes estan en tractes.

Totes les persones interessades a participar al Fòrum d'Oportunitats Empresarials poden ampliar la informació i fer la seva inscripció a través del web empresaaldia.olot.cat, trucant al telèfon 972 26 01 52, extensió 1, escrivint un correu a forumoportunitats@dinamig.cat, o bé dirigint-se a la seu de DinamiG, al carrer Tomàs de Lorenzana, 15 d'Olot.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...