Notícies més llegides




Motor


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)

La Challenge Monoplace V de V inicia la temporada de les V de V Endurance Series

Motor  -  18/03/2017  -  22:19

Aquest diumenge a les 09:00h tindrà lloc la tercera i última prova de la challenge Monoplace V de V


© Jordi i Albert Busquets / GN

© Jordi i Albert Busquets / GN




La temporada 2017 de les V de V Endurance Series ha donat el tret de sortida al Circuit de Barcelona-Catalunya amb les primeres proves de la Challenge Monoplace V de V. En total, 21 Fórmula Renault 2.0 han participat en aquestes curses al sprint de 20 minuts de durada.

El Safety Car ha estat el protagonista de la primera cursa de la Challenge Monoplace V de V. Després de la sortida de pista d'un dels cotxes, la bandera groga ha onejat fins al final de la prova. L'alemany Laurents Hörr (Dutt Motorsport) ha mantingut durant tota la cursa la primera posició obtinguda als entrenaments qualificatius d'aquest matí i finalment s'ha endut la victòria. El francès Gilles Heriau (Formula Motorsport), que sortia des del tercer lloc de la graella de sortida, ha quedat en segona posició després d'avançar a la primera volta al pilot suís Moritz Mueller-Crepon (Heuri Rennwagen), que ha creuat la línia de meta en tercer lloc.

A la segona prova de la jornada, el Safety Car ha tornat a sortir a pista en dues ocasions. Laurents Hörr ha repetit victòria i s'ha coronat guanyador després de mantenir la pole position durant la cursa. El segon lloc del podi se l'ha endut Moritz Mueller-Crepon, que també ha conservat la posició de la graella de sortida. I, després de remuntar dues posicions, Gilles Heriau s'ha fet amb el tercer lloc.

Demà a les 09:00h tindrà lloc la tercera i última prova de la challenge Monoplace V de V. També se celebraran la darrera cursa de la Challenge Funyo V de V (09:35h) i la prova de resistència Endurance Proto (10:40h-16:40h). L'entrada serà gratuïta per a tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit, i les proves es podran seguir des de les Tribunes Principal, I, H i G.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...