Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Més d'un centenar de joves participen del Pressupost Participatiu a Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  14/03/2017  -  08:42

L'activitat més votada va ser la Party Hard que consisteix en una festa amb aigua, espuma i pols de colors, tot plegat acompanyat de música i gresca


Assemblea jove de pressupostos participatius

Assemblea jove de pressupostos participatius




El passat divendres, dia 10 de març de 2017, a l'Ideal-OJG es va celebrar l'Assemblea Jove del Pressupost Participatiu. Més d'un centenar de nois i noies varen poder votar quines de les 28 propostes presentades eren les escollides per dur-les a terme durant l'any 2017. Els joves podien donar un màxim de 5 punts en votació individual i un màxim de 25 en votació de grup després de discutir-ho i posar-se d'acord.

L'activitat més votada va ser la Party Hard que consisteix en una festa amb aigua, espuma i pols de colors, tot plegat acompanyat de música i gresca. També van sortir escollits el taller de Ball Afrodance, el torneig de Futbol Bombolla, una cursa de cars, la instal·lació d'un mirall a l'Ideal-OJG per a les sessions de dansa, el concurs de menjars típics de l'Àfrica, unes colònies de cap de setmana per a joves, el Netflix and Chill que es tracta del visionament de pel·lícules i sèries per comentar-les, unes classes de cant i finalment una festa jove amb Dj.

La mitjana d'edat dels participants va estar entre els 15 i els 16 anys. Tres de cada quatre joves que va prendre part de l'assemblea era la primera vegada que intervenia en el Pressupost Participatiu. En alguns casos, els joves que presentaven una proposta ja havien fet campanya a les xarxes socials, pel seu compte, per tal de recollir suport per tirar endavant la seva activitat. Aquest projecte, a banda de l'assemblea, crea molta expectació i moviment entre els joves de la ciutat.

L'equip tècnic i dinamitzador de l'Ideal-OJG farà una valoració amb profunditat del projecte per preparar la propera edició però ja ha destacat com a molt positives la participació i la recepció de les propostes i el moviment de joves que genera. Cal tenir en compte que per a la majoria dels joves presents a l'assemblea era la primera vegada a la seva vida que se'ls oferia la possibilitat de participar en una votació amb caràcter decisori.

Aquesta 3a edició del Pressupost Participatiu Jove partia amb l'experiència d'haver organitzat en els dos anys precedents més d'una dotzena d'activitats que han tingut molt d'èxit entre els joves de la ciutat i la comarca. Cal dir que cap activitat de les escollides es portarà a terme sense la implicació, gestió i realització per part dels joves que l'han presentat, això sí, amb el suport i acompanyament de l'equip tècnic i dinamitzador de l'Ideal-OJG i de l'Institut Municipal d'Educació i Joventut.

Per a més informació: http://idea-la.blogspot.com.es/


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...