Notícies més llegides



Turisme


Girona

Girona es promociona en una de les fires esportives més rellevants de l'Estat espanyol

Turisme  -  09/03/2017  -  17:05

Demà i demà passat la ciutat participarà a l'Expo Sports Outdoor de Barcelona per donar a conèixer la Destinació de Turisme Esportiu


Expo Sports Outdoor

Expo Sports Outdoor




Girona participarà demà i demà passat a l'Expo Sports Outdoor de Barcelona, una de les fires esportives més rellevants de l'Estat espanyol. La ciutat promocionarà en aquest espai el segell de Destinació de Turisme Esportiu (DTE), que va aconseguir l'estiu del 2015. La presència en aquesta fira servirà per donar a conèixer també la Sea Otter Europe Costa Brava – Girona Bike Show, l'esdeveniment esportiu més destacat i amb més projecció internacional que se celebrarà a la ciutat aquest 2017.

Durant aquests dies, Girona presentarà l'oferta esportiva del municipi, fent especial èmfasi en les empreses especialitzades, el calendari anual d'esdeveniments esportius, els allotjaments adaptats a les necessitats dels esportistes, així com el conjunt d'atractius complementaris als pròpiament esportius que ofereix la ciutat.

La tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, ha ressaltat que "la ciutat de Girona està fent una clara aposta per posicionar-se com un referent en turisme esportiu, un producte que s'emmarca dins l'estratègia turística de la ciutat i amb el qual es pretén atraure un turisme sostenible i de qualitat, consolidar la desestacionalització turística i dinamitzar econòmicament el conjunt de la ciutat. La participació en accions promocionals com aquesta suposen una important plataforma per donar a conèixer les potencialitats de Girona com a Destinació de Turisme Esportiu".

L'Expo Sports Outdoor de Barcelona se celebra paral·lelament a la Zurich Marató de Barcelona i compta amb més 150 expositors i una previsió de 60.000 visitants provinents d'arreu del món interessats a conèixer l'oferta del sector. Entre els visitants destaquen corredors experimentats, especialistes de trail, amants del triatló o apassionats del ciclisme. Es tracta de la fira esportiva més important de l'Estat espanyol i una de les principals de running, trail i triatló d'Europa. Girona hi participarà sota el paraigües del Patronat de Turisme Girona Costa Brava.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...