Notícies més llegides




Catalunya


Millo destaca que el Govern "tendeix la mà" i treballa per evitar la confrontació i solucionar els problemes reals

Catalunya  -  07/03/2017  -  17:15

El delegat del Govern desitja Jordi Sierra "sort i encert" en la seva nova etapa com a subdelegat del Govern a Tarragona, destaca el seu tarannà "dialogant i conciliador" i la implicació que té amb la província


Reunió Millo amb els subdelegats del Govern

Reunió Millo amb els subdelegats del Govern




El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha mantingut avui a Tarragona la reunió que, de forma periòdica, organitza amb els subdelegats del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo; Tarragona, Jordi Sierra; Lleida, Inma Manso; i Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante; a la qual també ha assistit el secretari general de la Delegació, Simón Pérez.

Enric Millo ha destacat que "el Govern d'Espanya treballa per evitar la confrontació" i "tendeix la mà a la Generalitat per evitar la col•lisió i buscar sortides al conflicte". Al seu judici, els esforços s'han de concentrar en "totes aquelles qüestions que afecten el dia a dia de les persones", com ara les inversions per garantir la competitivitat i el sistema de finançament.

Sobre la incorporació de Jordi Sierra com a subdelegat del Govern a Tarragona, Enric Millo li ha desitjat "sort i encert" i ha destacat el seu "tarannà dialogant i conciliador". El delegat del Govern ha recordat que, durant la seva etapa anterior com a subdelegat, Sierra ja va desenvolupar una "gran tasca" i va demostrar la seva implicació amb totes les qüestions que afecten de la província. Enric Millo també ha agraït la feina feta al fins ara subdelegat a Tarragona en funcions, Emilio Ablanedo.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...