Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge

El Rober Parroquial i Municipal entrega 1750 euros a la Fundació Vimar

Baix Empordà  -  24/02/2017  -  22:13

El Rober ha donat a la Fundació Vimar un total de 15.900 € en els darrers 7 anys


Aj.Calonge

Aj.Calonge




El Rober Parroquial i Municipal de Sant Antoni de Calonge ha fet entrega avui de 1.750 euros a la Fundació Vilagran Maristany (VIMAR), una entitat sense ànim de lucre que treballa donant assistència a persones amb discapacitat psíquica a la Comarca del Baix Empordà. L'import entregat pel Rober correspon als ingressos obtinguts per la venta per un preu simbòlic de la roba que es posa a disposició de les persones necessitades. La decisió de cobrar un preu simbòlic per la roba es va prendre per evitar abusos i com a mesura per garantir que la roba se l'emportin les persones que realment hi tenen interès. Aquest és el setè any que el Rober decideix donar els ingressos obtinguts a la Fundació VIMAR, unes donacions que al llarg d'aquests anys sumen un total de 15.900 €.

A l'acte de donació hi van assistir l'alcalde de Calonge, Jordi Soler, el vice-president de la Fundació VIMAR, Jordi Sistach, i la responsable del Rober, Carme Fernández, a més de la regidora de Serveis Socials, Joana Maestre, les persones que voluntàriament fan funcionar el Rober i personal de la fundació VIMAR.

El Rober parroquial i municipal es va crear l'any 1993, amb l'objectiu d'ajudar a les famílies en dificultats econòmiques i subministrar-los roba, i des de llavors ha anat creixent i ampliant el volum de roba que gestiona. El Rober està ubicat en un local cedit per l'Ajuntament de Calonge, a l'avinguda de la Unió, i disposa de roba des de nadons fins a persones adultes, passant per mantes, vaixelles, jocs infantils i també 300 vestits de núvia. Aquest servei funciona gràcies a la participació de persones que de forma voluntària destinen una part del seu temps a aquesta activitat.

La Fundació Vilagran Maristany (VIMAR) és una fundació privada sense ànim de lucre, constituïda l'any 1999 i que té com a principal objectiu promoure accions encaminades a afavorir les persones que tinguin una discapacitat psíquica i que resideixin al Baix Empordà. En el marc d'aquest objectiu VIMAR gestiona 4 residències per atendre les necessitats de persones amb discapacitat psíquica i promoure la seva autonomia, una situada a Sant Antoni de Calonge, una altra a Sant Feliu de Guíxols i dues més a Palafrugell.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...