Notícies més llegides



Política


Madrid

Jordi Xuclà: “El nostre model energètic és el de Noruega”

Política  -  22/02/2017  -  22:25

El diputat critica que el Govern espanyol vetés la Proposició de Llei per a l'impuls del cotxe elèctric del Partit Demòcrata, "i ara el PP proposi una iniciativa descafeïnada"


Jordi Xuclà

Jordi Xuclà




El portaveu d'Indústria del Partit Demòcrata al Congrés, Jordi Xuclà, ha defensat avui l'esmena presentada a una iniciativa del PP per a l'impuls del cotxe elèctric, i ha assegurat que "el nostre model és Noruega, però les polítiques del Govern del PP estan lluny de complir aquestes expectatives, igual que aquesta iniciativa". Xuclà ha recordat que fa dues setmanes el Govern espanyol va vetar una Proposició de Llei del Partit Demòcrata per al desenvolupament i la implementació del cotxe elèctric, "però consensuada amb el sector", ha afegit el diputat. És per aquest motiu que Xuclà ha reconegut estar "sorprès" davant la proposta "descafeïnat" del PP, "que és una pantalla passada i lluny dels objectius que s'haurien de complir en aquest moment".

"L'Estat espanyol té una forta dependència exterior amb el petroli, però malgrat això cap de les polítiques energètiques dels últims anys ha anat en la direcció correcta per canviar aquesta tendència", ha advertit Xuclà. A més, ha destacat que l'energia elèctrica no genera emissions contaminants i, per això, "és imprescindible una llei de foment de la mobilitat elèctrica".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...