Notícies més llegides




Esports


Calella de Palafrugell

Euro Laser Masters Cup 2017- XI Trofeu Calella de Palafrugell - Memorial Pitus Jiménez

Esports  -  21/02/2017  -  17:56

Els ors olímpics Miguel Noguer, Jose Luis Doreste i José M. Van der Ploeg participen en l'edició d'aquest any, així com Mònica Azón, guanyadora la passada edició del Trofeu


Mónica Azon

Mónica Azon




Els olímpics de vela màsters tenen un afecte especial per aquesta regata. Assidus des de les primeres edicions, no falten a la cita anual de la vela làser europea, que en aquesta edició 2017 es disputarà del 6 al 9 d'abril.

En aquesta ocasió estan inscrits els ors olímpics Miquel Noguer (1980 Tallin-Moscú, actual capital d'Estònia), José Luis Doreste (1988 Pusan-Seül), José Maria Van der Ploeg (1992 Barcelona), i la també olímpica Monica Azón, que defensa el seu quart títol en aquesta prova, l'últim el conquistat en la passada edició.

Des dels seus inicis, aquesta prova disputada a Calella de Palafrugell (Girona) ha comptat amb la participació d'importants regatistes olímpics, tant a nivell nacional com internacional. És una magnífica ocasió per retrobar-se i competir de nou junts, en un esplèndid camp de regates. El retrobament d'aquests companys al camp de regates de Calella de Palafrugell és un dels atractius d'aquesta prova que reuneix els aficionats a la vela màster, disputant aquesta sèrie de l'Euro Laser Masters Cup a la badia de Calella.

També altres regatistes de renom internacional, trien aquesta prova per gaudir de la seva afició preferida, competir a vela. Només cal repassar la llista d'inscrits i veiem en ella a Michel Majon, Miquel Álvarez, Xavier Penas, Cesar Sierhuis i Carlos Echavarri.

El ritme d'inscripcions segueix a bon ritme. A data d'avui comprovem que, a part de Carlos Echavarri del RCN Madrid, s'ha inscrit la vencedora del trofeu en vàries ocasions, Mònica Azón del CN ??el Masnou. També Carlos Jané estarà present de nou en el camp de regates, així com el regatista alacantí del CN ??Campello Jaume Gómez.

Destacar les inscripcions dels regatistes del CN ??Betulo, Leandro Rosado i Oriol Marrón, els del RCN Barcelona, ??Andrés Grau, Marcos Palomar i Paolo Boarini, Alberto Anglada del CN ??Vilassar, i els locals del Club Vela Calella, Albert Domínguez i Antoni Roig.

Significatiu l'increment de regatistes belgues, com Wolters Jan Willem i Bart Meynendonckx i holandesos, com Freek de Miranda.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...