Notícies més llegides




Esports


Girona

Un gol de Juanpe a tres minuts per al final dóna al Girona la victòria

Esports  -  18/02/2017  -  23:29

Victòria i tres punts per al Girona que continua en la lluita per l'ascens a Primera divisió


Girona FC/La Liga

Girona FC/La Liga




Un gol de Juanpe en rematar un córner ha donat avui els tres punts al Girona davant el Mallorca a Montilivi. El Girona ha portat el pes del partit des dels primers minuts però les millors ocasions de la primera meitat han estat balears. El Mallorca ha gaudit de fins a quatre oportunitats per avançar-se en el marcador. La més clara, una rematada de Lago Junior que René ha desviat amb la punta dels dits. La pilota ha impactat en el travesser abans de sortir a córner.

Després del pas pels vestidors, els gironins han millorat i han arribat amb més insistència sobre la porteria de Cabrero, tot i que sense massa perill. Juanpe, de cap, ha enviat el primer avís als visitants a cinc minuts per al final. Falta servida per Granell i Juanpe ha rematat de cap, fora, a la dreta de la porteria visitant. Dos minuts més tard, el mateix central, prop del pal, esquerre, ha rematat a gol una centrada del mateix Granell després d'un córner. Victòria i tres punts per al Girona que continua en la lluita per l'ascens a Primera divisió.

Fitxa tècnica

Girona: René, Coris (Mojica, min. 77), Kiko Olivas, Alcalá, Juanpe, Aday, Alcaraz, Granell, Borja García (Longo, min. 62), Portu (Eloi, min. 82) i Sandaza.

Mallorca: Cabrero, Campabadal, Raíllo, Héctor Yuste, Angeliño, Sasa, Culio, Juan Domínguez (Saúl, min. 91), Moutinho (Lekic, min. 76), Pol Roigé (Brandon, min. 61) i Lago Junior.

Gols
1-0 (88'). Juanpe

Àrbritre
Isidro Díaz de Mera Escuderos va treure targetes aSandaza (31'), Eloi Amagat (90') del Girona y Culio (36')(86'), Saša Zdjelar (51'), Campabadal (78'), Lago Junior (90+1') del Mallorca.

Estadi
Estadio Municipal de Montilivi (5.618 espectadors)


Autor: Redacció


Arxiu adjunt

Alineacions Girona-Mallorca





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...