Notícies més llegides




Alt Empordà


Garriguella

La Cooperativa Garriguella engalana els Dinarells

Alt Empordà  -  17/02/2017  -  18:22

La gamma de vins més comercial de la cooperativa altempordanesa canvia el disseny i aposta per una imatge més moderna i divertida


Dinarells 2016

Dinarells 2016




La Cooperativa de Garriguella amb DO Empordà ha tornat a guaitar l'armari per vestir-se de gala. Aquesta vegada, qui ha canviat d'imatge ha estat la gamma de vins més comercial, la Dinarells, que passa a lluir una etiqueta més moderna, divertida i dinàmica consonant amb la joventut del vi que hi ha a l'interior de les seves ampolles.

En concret, el nou disseny representa uns grams de raïm flotant sobre una copa de vi. No són, però, uns grams convencionals, ja que cobren vida pròpia i es transformen en unes gotes de vi que suren sobre una gran taca que simbolitza la copa. Aquest joc visual té com objectiu transmetre l'essència d'aquesta beguda, un vi per gaudir amb amics, entre rialles, i a qualsevol moment de l'any.

La gamma Dinarells està formada pel Dinarells Blanc ¬–ideal per maridar amb peixos, marisc i arrosos-, el Dinarells Rosat –producte que combina amb pastes, amanides i carns blanques- i el Dinarells Negre –un gran company de viatge de carns, embotits, patés i formatges-. Els dos primers ja es poden adquirir a l'Agrobotiga de la Cooperativa i a la botiga online, mentre que el vi negre sortirà a la venda properament.

Reconeixement a Perpinyà
Més enllà dels canvis de 'look', la cooperativa vitivinícola altempordanesa està de celebració pels reconeixements que reben els seus vins. Una de les darreres bones notícies l'ha protagonitzat el nou vi Selecció de Gerisena Criança 2014, un vi amb dotze mesos de criança que va ser guardonat al prestigiós Grenaches du Monde (Garnatxes del Món) amb una medalla de plata.


Autor: J.N/ GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...