Notícies més llegides




Motor


Arbúcies

El 19 de febrer arriba la 9a edició de la Trobada Clàssics Montseny-Guilleries

Motor  -  15/02/2017  -  21:59

Enguany, el públic infantil podrà assistir a una visita guiada per alguns dels clàssics exposats


© Jordi Busquets/GN

© Jordi Busquets/GN




El diumenge 19 de febrer se celebrarà la 9a edició de la Trobada Clàssics Montseny-Guilleries d'Arbúcies, la gran festa del món del motor. I diem gran perquè es tracta de la concentració de vehicles clàssics més gran d'Espanya, ja que l'any passat es van sobrepassar els 700 cotxes i s'espera que aquest 2017 la xifra es mantingui. Per això, a la trobada hi poden participar els vehicles matriculats fins a l'any 1986.

Aquesta novena edició presenta alguns canvis, ja que alguns dels punts que s'havien utilitzat en els darrers anys per col·locar-hi els vehicles participants en la trobada, s'han modificat i s'han situat fins al mig del nucli urbà del poble. Així doncs, la mostra de cotxes clàssics es podrà veure pels carrers Segimon Folgueroles, Sant Jaume, Germana Assumpte, Camprodon, passeig de Palacagüina i avinguda dels Països Catalans així com a l'aparcament de la placeta de Can Reus. Per altra banda, per als visitants les zones d'aparcament se situaran al polígon industrial de Cal Xic, i a Font Agudes.

La festa començarà a les 9 del matí amb l'arribada dels vehicles i la seva ubicació en les zones habilitades. Els 500 primers vehicles tindran l'esmorzar gratuït, que enguany tindrà lloc al carrer Sant Jaume, i també la zona de mercat ambulant. Com en els darrers anys, també hi haurà concurs d'Instagram i tothom que hi vulgui participar haurà d'etiquetar les seves fotografies amb #trobadaarbucies17. Com a novetat d'aquest any, a les 12 del migdia, a la plaça dels Bosquerols, hi haurà una visita guiada amb l'explicació de diferents vehicles clàssics fabricats a Arbúcies. L'activitat, proposada pel Ple dels Infants, la conduirà el regidor infantil i membre dels Clàssics Montseny-Guilleries, Dani Massachs.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...