Notícies més llegides




La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

A Sant Joan les Fonts ja fa olor de Carnaval

La Garrotxa  -  14/02/2017  -  17:22

La 14a edició del Carnaval de Sant Joan les Fonts serà el proper dissabte 11 de març i posarà punt i final a aquesta celebració a la Comarca de la Garrotxa


Carnaval Sant Joan les Fonts

Carnaval Sant Joan les Fonts




Els santjoanencs i santjoanenques volen celebrar aquesta festivitat convidant a totes les colles a participar-hi, posant punt i final al Carnaval de la comarca amb gresca i disbauxa pels carrers de Sant Joan les Fonts. Una celebració que l'any passat va comptar amb més de 450 participants en la rua.

La 14a edició del Carnaval de Sant Joan les Fonts serà el proper dissabte 11 de març i posarà punt i final a aquesta celebració a la Comarca de la Garrotxa. Acomiadant la festivitat amb energia i molta marxa, la cloenda passarà, com ja és tradició pels carrers del nucli de Sant Joan les Fonts.

El dissabte s'iniciarà la celebració amb el Carnaval Infantil, a dos quarts d'onze del matí, amb una rua pel centre del municipi i la crema del Rei de Carnestoltes als paratges de Can Miquelet. A les dues del migdia se celebrà un dinar popular a les pistes del Pavelló Poliesportiu, organitzat per la colla dels S'tokats, amb un menú que constarà d'arròs i pollastre amb bolets on tothom que vulgui hi pot assistir, els adults per un preu de 14€ i els nens menors de 8 anys per 7€ (+Info: s.tokats@hotmail.com o trucant a 626865127 / 679423321).

A les cinc de la tarda la companyia de teatre local Tres Colades serà l'encarregada de la presentació del Carnaval, i es donarà el tret de sortida a la rua, on tots els espectadors podran gaudir de les carrosses i les comparses participants.

El Carnaval de Sant Joan les Fonts es caracteritza per ser el carnaval de l'amistat, on el més important és celebrar el companyerisme entre colles, ballar i en definitiva passar-s'ho d'allò més bé. I això és precisament el que volen els santjoanencs i santjoanenques, convidar a totes les colles de la comarca i comarques veïnes que vinguin, participin i gaudeixin acomiadant el carnestoles i sobretot es pugui passar una magnífica vetllada plegats.

Cal recordar que per cloure la festa es celebra un sopar popular a les vuit del vespre al Pavelló Poliesportiu, on sempre assisteixen prop de 400 persones, entre les colles i acompanyants de la rua del municipi. Una bona manera de finalitzar la celebració amb ball i festa que enguany anirà a càrrec de Discomòbil. Es poden adquirir els tiquets pel sopar al Pis9 per un preu de 7€ (+Info 972 29 00 55).


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...