Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Olot es prepara per a una nova edició del Carnaval

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  12/02/2017  -  18:31

La celebració tindrà lloc a la capital de la Garrotxa el primer cap de setmana de març


Carnaval Olot/CIT

Carnaval Olot/CIT




Encara falten alguns dies pel Carnaval d'Olot però a la ciutat garrotxina ja ho tenen tot preparat per una de les celebracions més emblemàtiques de l'any. El divendres 3 de març es donarà el tret de sortida amb un berenar i una desfilada de disfresses amb el Rei i la Reina del Carnaval 2017. L'inici de la festa tindrà lloc a l'edifici del Parc Nou a partir de les 6 de la tarda. Unes hores més tard, a les 9 de la nit es portarà a terme l'acte inaugural del Carnaval d'Olot. El Teatre Principal acollirà 'L'Espectacle Reial', que anirà a càrrec dels Reis i Reines dels 27 anys del Carnaval olotí. La darrera activitat del primer dia, que es farà a les 12 de la mitjanit, comptarà amb la presència del Rei Carnestoltes i la Reina del Carnaval 2017. A més, durant el 'Ball de la Dona' també hi haurà premis per les millors disfresses. Un any més, el Carnaval, organitzat pel Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot i que també té el suport de l'Ajuntament, presenta una programació molt completa. De fet, durant tot el dissabte 4 de març l'Associació de Comerciants d'Olot organitzen un Concurs de Comerços i Aparadors ambientats de Carnaval.

La segona jornada del Carnaval 2017 comença a les 12 del migdia amb la Cercavila del Rei Carnestoltes i la Reina del Carnaval, acompanyats de la banda Vandalmogàbers i de les penyes que desfilaran a la Gran Rua. A la mateixa hora, a la Plaça del Mercat, els visitants podran gaudir del Tastet de Carnaval. Ja a la tarda, arribarà un dels moments més esperats del Carnaval d'Olot: la Gran Rua de Carnaval. A partir de les 5 de la tarda, els carrers d'Olot acolliran la gran desfilada del Carnaval amb el també emblemàtic concurs de carrosses i comparses. La recta final del Carnaval 2017 arribarà amb la celebració del sopar popular de productes de la Garrotxa i el lliurament de premis del Concurs de Carrosses i Comparses, que tindrà lloc al Pavelló Firal a partir de les 9 de la nit. Finalment, la darrera activitat del Carnaval d'Olot es portarà a terme a la Sala el Torin. La Gran Festa de Carnaval, que anirà a càrrec de Jumpack Carnival, tancarà una nova edició del Carnaval. Tot i que la majoria dels actes del Carnaval es faran durant el primer cap de setmana de març, el dissabte 25 de febrer es realitzarà el Carnaval Infantil.


Autor: Redacció


Arxiu adjunt

Programa Carnaval Olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...