Notícies més llegides




Turisme


Platja d'Aro

El Càmping Riembau prepara la temporada amb novetats

Turisme  -  07/02/2017  -  12:43

La instal·lació de Platja d'Aro, que compta amb el segell de destinació de Platja i Família, ha remodelat el seu parc i també ha estrenat web


Càmping Riembau de Platja d'Aro

Càmping Riembau de Platja d'Aro




Tot just acabem de deixar enrere la temporada nadalenca, però tot plegat va tan ràpid que amb un obrir i tancar d'ulls ja tindrem l'època estiuenca trucant amb ímpetu la nostra porta. Això ho saben prou bé al Càmping Riembau de Platja d'Aro, que comencen a preparar l'activitat dels mesos d'estiu amb novetats remarcables.

En aquest sentit, el complex ha treballat darrerament de valent per millorar la seva imatge des de totes les perspectives. Per una banda, el càmping baixempordanès disposa ara d'un web molt més interactiu i amè, un espai que camina amb consonància amb les instal•lacions físiques, que acaben d'executar una rellevant remodelació del parc tot enfortint una completa zona d'activitats infantils.

El resultat d'aquest conglomerat de valors afegits és un càmping de primera categoria, tal com justifica el segell de destinació de Platja i Família que li va atorgar l'Agència Catalana de Turisme. La distinció no és, ni molt menys, gratuïta, ja que l'establiment es troba ubicat al bell mig d'un entorn natural únic i generador d'un gairebé infinit nombre d'activitats: des de caminar pels paratges inigualables que brinda la Costa Brava, amb platges i cales oníriques, fins a la possibilitat de practicar un munt d'esports a l'aire lliure o degustar unes propostes culturals o gastronòmiques de primer ordre.

Instal•lacions polifacètiques
Amb les famílies com a principal públic objectiu, el Càmping Riembau configura al seu voltant una teranyina que combina a la perfecció els serveis, el ventall d'entreteniments i les pròpies instal•lacions. I és que no cal anar gaire lluny per poder gaudir de valent. De fet no cal ni sortir del seu recinte, ja que des d'allà els usuaris poden formar part d'una elaborada oferta esportiva (Esports Club, Fitness Club, mini golf, tennis, sales de fitness, zona de petanca i tennis taula); d'una completa zona d'animació (Riembau Nights, Club Rimbi, sala de jocs, recreatius, parc infantil, zona de jocs i espectacles amb sortidors d'aigua) i d'una gran proposta de restauració (Bar-Restaurant, gelateria i servei de Take Away) i de piscines (piscines olímpiques exteriors, piscina pels més petits i piscina climatitzada). Tot plegat s'afegeix a un paquet turístic que inclou altres serveis com una bugaderia, una perruqueria, un supermercat i una fleca. La matèria primera ja hi és, i de sobres, només falta que el temps acompanyi.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...