Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

La música centrarà el Carnestoltes 2017 de Banyoles els dies 17 i 18 de febrer

Pla de l'Estany  -  06/02/2017  -  18:42

Les activitats, amb la rua nocturna de nou pel centre, seran els dies 17 i 18 de febrer amb el lema BanyoLa-SI-FA-SOL Dóna la nota!


Carnestoltes Banyoles

Carnestoltes Banyoles




El Carnestoltes se celebrarà a Banyoles els dies 17 i 18 de febrer amb una desena de propostes amb diversos concerts i les rues infantil i nocturna, entre d'altres. Un any més, es proposa una temàtica comuna que protagonitzarà les carrosses construïdes per Ampes i entitats de la ciutat i comarca. Aquest any, el tema escollit és la música, amb el lema "BanyoLa-SI-FA-SOL Dóna la nota!".

La major part de les d'activitat es mantenen al centre Banyoles
El centre de la ciutat i la plaça de les Rodes tornaran a acollir gran part de les activitats, després que l'any passat es recuperés aquest emplaçament com a centre neuràlgic del Carnaval. Entre les activitats destaquen les dues rues. Per una banda, la infantil, el dissabte a la tarda, que comptarà amb les carrosses construïdes per les Ampes d'escoles i entitats del Pla de l'Estany i que espera arribar enguany a 2.000 participants. La rua començarà a 2/4 de 5 de la tarda a la plaça Catalunya i acabarà a la plaça de les Rodes on hi haurà l'actuació del grup Reggae per Xics.

Al mateix espai, la plaça de les Rodes, començarà i acabarà la rua nocturna, que transcorrerà per diversos carrers del centre de Banyoles. L'Ajuntament de Banyoles aposta per aquest tipus de rues més populars amb la intenció d'animar a la població que no només miri la cercavila, sinó que també es disfressi i en prengui part. Per aquest motiu ha llançat a través dels diversos suports publicitaris del Carnestoltes el lema "NO TE LA MIRIS, UNEIX-T'HI", referint-se a la voluntat participativa de la Rua de Nit.

Un cop acabada la rua nocturna, començarà el concert del grup de versions Pelukass, a l'envelat de la plaça de les Rodes a partir de les 00:30h.

Baixada de Disfresses i fi de festa
A les 2:15 de la matinada es donarà el tret de sortida a la Baixada de Disfresses, aquest any amb la participació de les xarangues Bufant Fort i Balkan Paradise Orchestra, que traslladaran la festa al recinte de Barraques, on s'allargarà fins a altes hores de la matinada amb la festa de disfresses i l'actuació de Dj Cansvells.

Activitats del divendres 17 de febrer
El divendres 17 de febrer, hi haurà la prèvia d'aquest Carnaval amb la ja tradicional "Fes-te cutre" amb música i premis per a les disfresses menys treballades. També el divendres hi haurà la "Rua dels Versots" a càrrec de Les Gàrgoles de Foc, en què es llegiran textos satírics criticant diferents aspectes de la política local.

El món cultural banyolí a ritme de "El Tren Pinxo"
Com és habitual els últims anys, l'Ajuntament de Banyoles ha preparat una campanya publicitària on el mateix poble n'és el protagonista. Aquest any diverses persones relacionades amb el món musical i cultural banyolí han participat en l'edició dels cartells i el vídeo promocional, mentre ballaven a ritme de "El Tren Pinxo de Banyoles" ("Reggae per Xics - Pugem el Tren, 2014, The Penguins). A més, l'organització està preparant algunes decoracions que s'instal·laran a les places dels Turers i Països Catalans relacionades amb el lema BanyoLa-Si-Fa-Sol.


Autor: Redacció


Arxiu adjunt

Programació





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...