Notícies més llegides




Turisme


Castell-Platja d'Aro

Platja d'Aro es promociona turísticament a la Fira 'Salon des Vacances' de Brussel·les

Turisme  -  03/02/2017  -  15:19

El calendari també preveu la presència a les mostres de Berlín, Bilbao o Herning


Platja d'Aro

Platja d'Aro





La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro iniciat el calendari internacional de promoció turística del municipi per a l'any 2017 mitjançant fires especialitzades o generalistes amb contingut turística, amb la presència, del 2 al 5 de febrer, al Salon des Vacances de Brussel•les, Bèlgica; una mostra de caràcter genèric, que combina la presència de públic general i professional, amb uns registres de 100.000 visitants i 700 expositors, en un espai de 19.000 m2.

També està confirmada l'assistència a les fires Danish Golf Show a Herning, Dinamarca (febrer) novetat d'enguany-, ITB Berlín (març), Sevatur Bilbao (març), Expovacaciones Bilbao (maig). En les properes setmanes s'ampliarà aquesta participació en altres punts del territori europeu. La participació en les mostres s'articula mitjançant diverses fórmules però sempre dins un àmbit més ampli del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de l'Agència Catalana de Turisme o bé de l'Oficina Espanyola de Turisme.

En aquestes fires hi presenta la nova Guia d'Allotjament, on s'hi recull tota l'oferta del sector al municipi: 25 hotels, 2 pensions, 4 hotels-apartaments, 8 apartaments turístics i 4 càmpings; així com una referència d'on localitzar centenars d'habitatges d'ús turístic registrats i degudament legalitzats. També, hi destaca els guardons i segells de qualitat de que disposa el municipi com a conjunt com és el de Destinació de Turisme Familiar; o de les seves platges, serveis i equipaments: Bandera Blava, Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà, Q de Qualitat Turística, Itinerari Blau o Vies Braves.

Altres fórmules de promoció del municipi s'estan desenvolupant en el món digital. L'any 2016 els diversos llocs web municipals van sumar 625.359 visites (+61'8%), sobretot el portal turístic (352.130) i del ciutadà (184-169); però també els vinculats a esdeveniments: Jornades Fotogràfiques (20.051), Nits de Jazz (19.444), Estereofònics (11.727), entre d'altres. En relació a les xarxes socials, el facebook municipal ha aconseguit 899 nous usuaris amb opció "m'agrada" (tanca l'any amb 5.426), el perfil a twitter 614 nous seguidors (acaba l'anualitat amb 3.194), el canal a youtube assoleix les 8.151 visualitzacions (amb un històric de 27.233) i 592 seguidors en els primers mesos l'estrena a Instagram.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...