Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Ja hi ha guanyadors de la campanya 'Els millors indrets del món'

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  07/01/2017  -  18:24

L'Associació de Comerciants i la Plaça Mercat, satisfets de l'èxit de la convocatòria que aquest Nadal ha distribuït 65.000 butlletes entre els clients de 132 comerços d'Olot


Xec Regal Els millors indrets del món

Xec Regal Els millors indrets del món




Dolors Gelis Vila ha estat la guanyadora de l'àpat al Celler de Can Roca. Aquesta veïna d'Olot i el seu marit han recollit el primer premi de la campanya "Els millors indrets del món" que s'ha sortejat aquest migdia. El matrimoni s'ha emportat a casa el 'xec regal' que els acredita com a guanyadors, ja que s'havia desplaçat fins a la plaça del Teatre per seguir en directe el sorteig.

La resta de premiats han rebut la notícia per telèfon. La veïna d'Olot Pili Casado ha resultat premiada amb un viatge i dues nits a l'hotel Marina Sands 5* de Singapur i Pilar Pagès, resident a Sant Joan les Fonts, gaudirà d'un viatge a Nova York.

Una mà innocent ha estat l'encarregada d'escollir les butlletes guanyadores entre les 65.000 que s'havien distribuït dins la campanya "Els millors indrets del món". L'èxit de la convocatòria va obligar els organitzadors (l'Associació de Comerciants i la Plaça Mercat) a posar en circulació 5.000 butlletes més que també s'han esgotat. Un total de 132 comerços (22 de la Plaça Mercat i 110 d'associats a l'ACO) han pres part de la campanya, que es va iniciar el passat 5 de gener i va finalitzar aquest dijous 5 de gener.

El president de l'Associació de Comerciants d'Olot, Jordi Rovira, i el president de la Plaça Mercat, Jordi Vilarrasa, han destacat "la immillorable resposta que ha tingut la campanya i la voluntat de tornar-ne a impulsar, conjuntament, una de nova". El regidor de Promoció d'Olot, Estanis Vayreda, ha afirmat que "fa molta il·lusió veure que tanta gent participa de la campanya i segueix el sorteig des d'aquí o bé estant atents al telèfon". Vayreda ha afegit que "l'any passat amb el sorteig del cotxe va ser la primera col·laboració de placers i comerciants en una campanya de Nadal. El fet d'anar junts els permet oferir regals amb un valor més elevat i això incentiva la gent a participar-hi, comprant més a la ciutat, que és el busca la campanya".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...