Notícies més llegides




Esports


Girona

El 2017 ha de ser l'any del Girona

Esports  -  04/01/2017  -  20:40

Els homes de Pablo Machín arranquen l'any 2017 en posició d'ascens directe a la Primera Divisió, i no hi ha dubte que aquest és el repte a assolir després de molts anys quedant-se a les portes


Pablo Machín

Pablo Machín




La temporada va començar amb alguns dubtes, però a poc a poc el Girona va anar agafant el to fins a posicionar-se com un clar candidat a l'ascens. Segon equipo en més victòries després de 19 jornades (nou triomfs gironins), els blanc-i-vermells saben que queda molt camí per recórrer, però que l'experiència dels anys anteriors és un factor que juga a favor seu. I el 2017 arriba amb un primer desafiament a la Romareda, davant d'un rival directe que, tot i que ha passat per moltes dificultats, sap que acabarà la temporada batallant per estar a dalt.

Un mes de gener decisiu
A més de visitar al Saragossa aquest proper diumenge, el Girona encara un mes de Gener amb tres partits més que poden marcar el rumb psicològic de l'equip. El Girona s'estrenarà a Montilivi contra un altre rival de la part alta de la Liga 1 2 3, el Córdoba, que a més vindrà carregat d'esforç per haver disputat el partit de tornada de la Copa del Rei contra l'Alcorcón. Per començar la segona volta, tocarà rebre al Sevilla Atlètic, que tot i que en les últimes jornades pot semblar que s'hagi vingut a menys, està sent una de les revelacions de la temporada. Finalment, l'últim partit d'aquest primer mes de l'any 2017, tindrà lloc el divendres 27 a Elx, un equip irregular, però que es troba a només 2 punts de la zona de promoció d'ascens.

És per això, que els homes de Machín no poden baixar la guàrdia fins a l'últim dia, ja que no cal recordar el fatídic empat del Lugo a les acaballes de l'última jornada de la temporada 2014-2015. El futbol li deu una al Girona, i aquesta temporada té, de moment, tots els pronòstics necessaris perquè sigui la definitiva.

Per a més informació: http://www.wincomparator.com/es-es/pronostico/futbol.html


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...