Notícies més llegides



Motor


Girona

Garage Andreu presenta el nou i trencador Citroën C3

Motor  -  15/11/2016  -  21:15

El concessionari oficial celebrarà una jornada de portes obertes de divendres a dimecres, dissabte i diumenge inclosos, amb ofertes de llançament


Citroën C3

Citroën C3




Referir-se al Citroën C3 és utilitzar paraules majors. Així ho justifiquen les dades, ja que estem parlant del model més venut en la història de la firma francesa amb més de 3,5 milions d'unitats despatxades des de 2002, any en què es van començar a comercialitzar.

Aquest èxit el tenen ben present a Garage Andreu Girona, concessionari oficial de la marca la demarcació, que a partir d'aquest divendres i fins el dimecres dia 23 de novembre celebraran una jornada de portes obertes, amb dissabte i diumenge inclosos, per tal de donar a conèixer un dels automòbils més esperats de l'any, el nou C3 2016. Aprofitant la iniciativa, el concessionari impulsarà importants ofertes de llançament específiques per a l'ocasió.

La tercera generació d'aquest buc insígnia de la carretera arriba al mercat amb un aire molt més juvenil i innovador, agafant com a testimoni estètic les 'airbumps' –les plaques de cautxú que vesteixen els laterals- tan característiques d'altres cotxes de la companyia com el Cactus o el C4 Picasso.
La incrustació d'aquest element tan genuí, però, no és l'única novetat. Ni molt menys, de fet. En aquest sentit, la idea de Citroën és transmetre una inigualable sensació, 'feel good sensation' en diuen ells, mitjançant un automòbil alegre –té la carrosseria amb dos colors i amb unes tonalitats diferents a les quals s'havien vist fins ara- i amb caràcter ¬-sense anar més lluny, ha estat escollit com el representant de quatre rodes que participarà al proper campionat del món de ral•lis-.

La joia mesura 3,99 metres, arribarà exclusivament amb cinc portes i comptarà amb un maleter de més de 300 litres. Fins aquí, tot convencional. Ara bé, aquesta normalitat contraresta amb l'enorme potencial estètic de la criatura: l'usuari podrà escollir entre diferents colors per determinar el que més s'adeqüi als miralls, al sostre, a les portes, al volant o a les llantes, per citar alguns exemples, originant així una paleta cromàtica de 36 combinacions possibles.

Però no només d'imatge viu aquest, ja que també ressalta en prestacions i confortabilitat. Així, d'una banda brinda més espai per als ocupants, especialment en el cas del seient posterior, mentre que de l'altra ofereix uns acabats tecnològics d'última generació: des d'un assistent d'arrencada en pujada o un avisador de canvi de carril involuntari fins a l'anomenada ConnectedCa, una càmera HD que permet fotografiar o gravar el que succeeixi dins de la seva zona de captació. Com una 'caixa negra', diuen des de França.

Més pensat per a la comoditat que per a la velocitat, la nova joia de la corona de Citroën arribarà amb preus assequibles: des dels 11.750 de la versió més senzilla fins als 16.750 del model més trencador i equipat.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...