Notícies més llegides




Turisme


Platja d'Aro

Platja d'Aro es promociona turísticament a la Fira WTM de Londres

Turisme  -  08/11/2016  -  16:07

Enguany ha estat present a fires i workshops a Bèlgica, Alemanya i al Regne Unit


WTM

WTM




La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro participa aquesta setmana, del 7 al 9 de novembre, a la 37a fira de turisme de Londres World Travel Market 2016. Ho fa en sistema córner, una acció de promoció conjunta de diversos municipis sota la marca Girona-Costa Brava a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. Amb la presència en aquesta mostra es clou el calendari anual de presència del municipi a fires internacionals, nacionals o de proximitat de caire turístic o generalistes amb contingut turístic.

Enguany doncs, el municipi també ha estat present a nivell europeu al Salon des Vacances de Brussel•les (febrer), Girocàmping Girona (març), ITB Berlín (març), Mercat del Ram Vic (març), Expovacaciones Bilbao (maig), Tour Natur Düsseldorf (setembre), a més va realitzar un workshop a les ciutats britàniques de Glasgow, Kettering, Chester i Leeds. La participació en aquestes mostres s'articula mitjançant diverses fórmules però sempre dins un àmbit més ampli del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de l'Agència Catalana de Turisme o bé de l'Oficina Espanyola de Turisme.

Altres fórmules de promoció del municipi s'estan desenvolupant en el món digital, mitjançant diversos llocs web municipals (l'any passat van superar les 363.000 visites), i a les xarxes socials, on té presència a facebook i twitter (amb uns 5.500 i 3.500 seguidors respectivament); i també té canal propi a youtube (amb una mitjana anual de 5.000 visualitzacions). Simultàniament distribueix cada setmana un newsletter digital municipal i l'aplicació per a dispositius mòbils i tauletes -en sistema iOS i Android- assoleix cada any més d'un miler de descàrregues. En totes aquestes fires hi destaca els guardons i segells de qualitat de què disposa el municipi com a conjunt com és el de Destinació de Turisme Familiar; o de les seves platges, serveis i equipaments: Bandera Blava, Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà, Q de Qualitat Turística, Itinerari Blau o Vies Braves.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...