Notícies més llegides



Motor


Girona

Garage Andreu avança les Fires amb els ’10 Dies Cactus’

Motor  -  19/10/2016  -  16:52

El concessionari oficial gironí ofereix grans ofertes i descomptes al voltant del Citroën C4 Cactus, un dels vehicles amb més combinacions del mercat


Cactus

Cactus




Crear un cotxe al teu gust és una de les tendències més cridaneres del sector automobilístic contemporani. Són moltes les marques i els models que han adoptat aquesta metodologia 'a granel', però hi ha un vehicle en concret, el Citroën C4 Cactus, que sobresurt clarament de la resta amb el seu disseny genuí i les múltiples opcions que ofereix.

Això ho saben prou bé a Garage Andreu, que han decidit avançar uns dies les llamineres promocions de Fires de Girona amb l'inici dels '10 Dies Cactus'. La iniciativa, de durada limitada, brinda grans ofertes i descomptes al voltant d'aquest model de la famosa firma francesa, amb la qual cosa el client podrà escollir una àmplia llista d'elements de manera senzilla i pràctica amb l'objectiu de crear el vehicle dels seus somnis.

Aquestes ofertes estaran disponibles en totes les sucursals de Garage Andreu Citroën fins el dissabte 29 d'octubre. A més, la promoció es complementa amb un altre valor afegit de categoria: el regal d'una taula tàctica sense cap cost addicional fins a esgotar les existències.

Milers de combinacions
Fa falta recórrer fins als cinc dígits per comptar les possibles combinacions que el Citroën C4 Cactus ofereix. En total són unes 38.000, totes elles gestades a partir de moltes variables: des dels onze colors de la carrosseria fins a les tonalitats de les seves singulars airbumps, passant pel ventall de tapisseries o els sis nivells d'acabats existents, per exemple. Ara bé, la tria no és només estètica, sinó que també afecta la part interna. En aquest sentit, la gamma de motors diferents s'enfila fins als cinc, amb les seves respectives modalitats en cas que es tracti de gasolina o gasoil.


Autor: J.N/ GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...