Notícies més llegides




Barcelona


Barcelona

Els Bombers treballen per estabilitzar l'incendi de Collserola

Barcelona  -  19/09/2016  -  16:14

12 dotacions dels Bombers de Barcelona, 14 dotacions terrestres de la Generalitat i 6 mitjans aeris treballen per estabilitzar l'incendi que s'ha declarat aquest matí a la carretera Alta de Roquetes


Bombers

Bombers




12 dotacions dels Bombers de Barcelona, 14 dotacions terrestres de la Generalitat i 6 mitjans aeris treballen per estabilitzar l'incendi que s'ha declarat aquest matí a tocar del Parc Natural de Collserola. Els efectius han aconseguit perimetrar el foc i tenir estabilitats el cap i el flanc dret de l'incendi. El flanc esquerre, encara continua actiu.

Els Bombers han rebut l'avís a les 12:15 hores per un foc que cremava uns pins a la carretera Alta de Roquetes, a tocar del polígon de Canyelles, al districte de Nou Barris. Les altes temperatures i la humitat han fet que les flames s'hagin propagat amb rapidesa cap al Parc Natural de Collserola.

Les tasques d'extinció del foc ara mateix se centren a mirar d'estabilitzar el flanc esquerre del foc, i evitar que arribi a una masia.

L'Ajuntament de Barcelona ha desallotjat preventivament el Centre Can Ensenya, de persones amb dificultats d'inserció laboral, per la proximitat amb el foc però no ha calgut desenvolupar cap altre desallotjament. No obstant això, dos centres educatius de l'entorn, La Salle i l'Institut Escola de Roquetes, han decidit desallotjar els centres per iniciativa pròpia.

El foc no ha provocat cap ferit i no ha comportat en cap moment, perill o risc per a les persones. En el dispositiu també hi participen 16 patrulles de Guàrdia Urbana, així com Mossos d'Esquadra, agents rurals i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, el SEM.

La tinenta d'alcaldia d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, i regidora de Nou Barris, Janet Sanz i el Comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, s'han desplaçat fins al lloc de l'incendi per supervisar l'operatiu i atendre els mitjans de comunicació.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...