Notícies més llegides



Entrevistes


Figueres

Arriba la 10a edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres

Entrevistes  -  08/09/2016  -  09:25

Del 7 al 9 d'octubre, uns 18 expositors de la zona vendran vehicles a través d'ofertes exclusives i molt variades


FiraVo

FiraVo



Xavier Vilanova



Xavier Vilanova



Xavier Vilanova





D'aquí un mes comença una nova edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió (FIRAVO) de Figueres, i ho farà amb algunes novetats respecte a les edicions anteriors. Per saber com preparen la 10a edició de la fira, hem parlat amb Xavier Vilanova, que és el gerent de Ford als concessionaris de Figueres i Olot. "Tot i que la fira l'organitza l'Ajuntament de Figueres i més concretament l'Àrea de Promoció Econòmica, dins dels concessionaris de Figueres tenim un petit comitè format per la Fiat, la Mercedes i la Ford, i ens encarreguem que tot funcioni i de saber quins expositors vindran a la fira", ha indicat Vilanova. Els visitants que s'acostin a la fira podran gaudir d'una oferta molt variada i també tindran la possibilitat d'adquirir vehicles a preus molt raonables. Un total de 18 expositors, format per concessionaris i empreses del sector, voldran aprofitar la millora de les vendes per oferir cotxes de diferents gammes. "Són uns cotxes força nous, que tenen uns quatre anys, i també en tenim amb quilòmetres zero, i fins i tot de gamma alta.

En definitiva, els visitants es trobaran una oferta molt variada amb unes oportunitats de preu molt bones", ha assegurat Xavier Vilanova. Segons les previsions dels organitzadors, durant la fira s'espera que hi hagi una afluència de públic important que s'acosti a les 11.000 persones. Pel que fa a les vendes, cada expositor oferta entre 15 i 20 cotxes i "aproximadament es vendran uns 200 vehicles". No obstant, Xavier Vilanova ha explicat que "a vegades hi ha gent que no et compra el cotxe durant la fira però al cap d'uns dies ve al concessionari. Per tant, sempre hem de tenir en compte les vendes addicionals que es fan després de la fira". El recinte firal que acull la Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres, que és d'uns 6.000 metres quadrats, restarà obert del 7 al 9 d'octubre des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre de forma ininterrompuda.

Com afronten la 10a edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres?

Nosaltres esperem que sigui una fira amb una afluència de públic important. Cada vegada ve més gent, ja que la fira està més que consolidada. Calculem que vindran uns 10.500 o 11.000 visitants. Les vendes rondaran sobre els 200 cotxes, i calculem una mitjana de 13.000 euros per cotxe venut. Això ajuda molt a què el mercat funcioni. Enguany és la 10a edició de la fira, i sempre es realitza durant el primer cap setmana sencer del mes d'octubre.

Quines novetats presenteu respecte a les edicions anteriors?

A diferència d'altres anys, i aquí hem d'agrair la col·laboració de Fisersa de Figueres, oferim la possibilitat d'adquirir unes targetes d'aparcament gratuïtes que es sortejaran entre els compradors de cada un dels 18 expositors que hi haurà a la FIRAVO. Qui guanyi, tindrà un any gratuït d'aparcament a la zona blava. Com a novetat, també cal destacar que tots els cotxes que es venguin dins dels tres dies que dura la fira, tindran una primera revisió gratuïta que anirà a càrrec dels mateixos expositors.

Quants cotxes es venen durant la FIRAVO?

Aproximadament es vendran uns 200 vehicles. A vegades hi ha gent que no et compra el cotxe durant la fira però al cap d'uns dies ve al concessionari. Per tant, sempre hem de tenir en compte les vendes addicionals que es fan després de la fira. S'ha de tenir en compte que cada un dels 18 expositors exposa entre 15 i 20 cotxes, i durant la fira fem unes ofertes exclusives i tots els cotxes tenen una garantia. Som uns concessionaris seriosos, de la zona, i la gent hi té confiança perquè saben que no exposaríem cotxes que no estiguessis en unes condicions perfectes. Són uns cotxes força nous, que tenen uns quatre anys, i també en tenim amb quilòmetres zero, i fins i tot de gamma alta. En definitiva, els visitants es trobaran una oferta molt variada amb unes oportunitats de preu molt bones.

De quina zona geogràfica són els expositors de la fira?

Una de les normatives que vam posar quan vam crear la fira va ser que tots els concessionaris han de ser de Figueres o rodalies, i les empreses de vendes de vehicle de segona mà són de l'àrea d'influència de Figueres. No obstant, els visitants vénen de tot arreu perquè la fira ja té un ressò mediàtic important. Cada vegada ve més gent de França, i de les comarques d'Osona i de la Selva. Hem fet un esforç important perquè la gent parli de la FIRAVO de Figueres.

Quan podran venir els visitants?

Hi serem del 7 al 9 d'octubre de les 10 del matí a les 8 del vespre sense cap mena d'interrupció. És més, dins del mateix horari, els visitants que estiguin interessats en la compra de cotxes tindran l'oportunitat de provar-los en un lloc que hem habilitat. També hi haurà espais perquè la gent consumeixi refrescos o entrepans. Tot això dins dels 6.000 metres quadrats de la fira. Cada expositor disposa d'unes parcel·les que van des dels 190 a 370 metres quadrats, i cadascú ha agafat el nombre de parcel·les que ha trobat més convenient.

La FIRAVO de Figueres és una referència dins del sector?

Dins de la província de Girona et diria que és la fira de vehicles d'ocasió més important. La gent confia amb nosaltres i la fira està més que consolidada, això ens permet ser una de les principals referències.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...