Notícies més llegides




Maresme


Mataró

La consellera Neus Munté inaugura la base nàutica Mataró Marina Barcelona

Maresme  -  14/04/2016  -  22:03

Paral·lelament s'ha inaugurat l'escultura "MAR" de l'artista Carles Bros que representa: Ones i peixos i una exposició de les seves obres al vaixell Sírius, un veler històric d'origen holandès


Inauguració

Inauguració




La consellera de la Peridència, Neus Munté, ha inaugurat avui al Port de Mataró la base nàutica Mataró Marina Barcelona, destinada a embarcacions amb grans eslores i ubicada al moll de ponent. L'alcalde, David Bote, ha acompanyat la consellera en l'acte, així com el president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez, i el president de Varador 2000, Xiqui Mas, entre altres autoritats institucionals i empresarials.

La base nàutica Mataró Marina Barcelona funciona en règim de concessió administrativa de Ports de la Generalitat, i es tracta d'una iniciativa d'emprenedoria empresarial de l'empresa arenyenca Varador 2000. A la nova marina poden amarrar prop de 30 vaixells de gran eslora (de 20 a 50 metres).

La marina està equipada amb els serveis més moderns per atendre a aquest tipus d'embarcacions i amb una àrea d'equipaments on s'ha ubicat una zona esportiva, una zona lúdica per a tripulacions i un espai de serveis. Les instal·lacions també acullen un espai formatiu per a alumnes de formació professional de l'Institut Miquel Biada que reben classes pràctiques i tècniques específiques sobre manteniment de vaixells d'esbarjo i serveis portuaris.

La consellera Munté ha destacat la importància del projecte "per al territori i pel país en general" i ha celebrat "la suma d'esforços privats i públics" en una iniciativa que "dinamitza el sector nàutic català, situant la marca Barcelona-Costa del Maresme en el mapa internacional del superiot" i va molt més enllà afavorint el turisme, creant riquesa i ocupació en el territori i també fomentant l'esport nàutic.

Per la seva banda, l'alcalde ha celebrat la posada en marxa de les instal·lacions de la base nàutica i ha dit que "impulsar el Port és impulsar la ciutat".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...