Notícies més llegides




La Selva


Riudellots de la Selva

Riudellots de la Selva celebra la 3a edició del FiPorc.

La Selva  -  20/02/2016  -  14:47

Durant el cap de setmana es portaran a terme demostracions, degustacions, tallers i exposicions dedicades al porc.


Gironanoticies.com

Gironanoticies.com



Montse Roura



Montse Roura





Aquest cap de setmana Riudellots de la Selva celebra la 3a edició del FiPorc, una fira plena d’activitats que giren al voltant del sector carni. De fet, el certamen va començar ahir el vespre amb la jornada tècnica dedicada als professionals del sector però fins avui no s’ha fet la inauguració oficial. Ja des de primera hora del matí s’han portat a terme demostracions, degustacions, tallers i exposicions amb el porc com a protagonista. El bon clima i l’èxit de les edicions anteriors han permès que al llarg del matí molta gent passés per Riudellots de la Selva per gaudir del FiPorc. “El dissabte potser és el dia que costa més, tot i així hi ha una afluència important de persones”, ha explicat l’alcaldessa del municipi, Montserrat Roura. Una de les activitats més destacades del matí han sigut les representacions del procés de matança del porc a càrrec dels voluntaris del poble i conduïdes pel cuiner Pep Nogué. “Aquesta fira és la mobilització de tota la població, cadascú des de la seva vessant”, ha assegurat Montserrat Roura.

Les representacions del procés de matança del porc s’ha allargat fins a les 2 de la tarda, i cap a les 12 del migdia s’ha fet la inauguració oficial del FiPorc 2016. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, i també el de Campllong, Lluís Freixas. A més, també hi era el secretari general d’Agricultura, David Mascort; el vicepresident de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria; i més tard, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu. “A Riudellots de la Selva tenim un atur molt baix. Evidentment el sector carni hi ajuda molt, a més del polígon industrial que és el més gran de Girona en nombres d’indústries i de treballadors. Som 2.000 habitants i oferim entre 5.000 i 6.000 llocs de treball”, ha dit Montserrat Roura durant la seva intervenció. L’alcaldessa de Riudellots de la Selva s’ha mostrat molt satisfeta pel desenvolupament del FiPorc i ha explicat que “l’any passat van venir unes 9.000 persones, i enguany esperem igualar-ho i fins i tot superar-ho. El clima ens acompanya i esperem que la gent s’engresqui tant avui com demà”.














Autor: Redacció


Notes relacionades

Fiporc es consolida com a fira de referència del sector del porc.





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...