Notícies més llegides



Cinema i música


Llagostera

Unes 500 persones gaudeixen de la música electrònica del Festival’Era.

Cinema i música  -  04/07/2015  -  23:47

L’ERA electrònica 2015 ofereix dotze hores de música electrònica, piscina i bon ambient a la masia Can Gascons de Llagostera.


Gironanoticies.com

Gironanoticies.com



Organització del Festival





Des de les dues de la tarda, la masia Can Gascons de Llagostera acull una nova edició del Festival’Era (Festival Rural de Música Alternativa i Electrònica). Ja fa uns dies que es van esgotar les entrades per assistir a l’ERA electrònica 2015 “Pool Party” i s’espera que durant les dotze hores que dura la festa hi assisteixin unes 500 persones arribades d’arreu de Catalunya i fins i tot de l’estranger. De fet aquest migdia han arribat dos autobusos procedents de Barcelona que ja portaven un centenar de persones. “L’objectiu és que la gent gaudeixi d’un ambient més íntim acompanyats de música electrònica de qualitat”, diu en Cristian Cuesta, que és un dels quatre organitzadors del festival. En Cristian també ha explicat que “aquesta festa ja no pot créixer més perquè aleshores ja es perdria l’essència”.

La d’avui és la versió més electrònica del Festival’Era, ja que el proper 25 de juliol es celebra la segona part d’un esdeveniment que cada vegada reuneix a més persones. Segons els organitzadors, “el tret diferencial de l’ERA electrònica 2015 és el caràcter intimista i la possibilitat de gaudir de la piscina, el sol, cervesa i bon ambient en un lloc tan bonic com és la masia Can Gascons”. A les dues de la tarda la festa ha començat amb l’actuació de Discos Paradiso Crew i cap a les cinc de la tarda, Optmst ha agafat el relleu. Des d’aleshores i fins a les dues de la matinada, els assistents seguiran gaudint de la música electrònica en un espai natural incomparable.















Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...