Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

Junts per Catalunya manté el lideratge al Consell Comarcal de la Selva amb un total d'11 consellers comarcals

La Selva  -  29/05/2023  -  14:05

Independents de la Selva (IdS) es consolida com la tercera força política amb un total de 5 consellers, seguida del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) amb 4


Consell Comarcal de la Selva

Consell Comarcal de la Selva



Junts per Catalunya (JxC) mantindrà el lideratge en el Consell Comarcal de la Selva el pròxim mandat 2023/2027, i ho farà amb un total d'onze consellers, un més dels que va aconseguir l'any 2019. Segons dades provisionals, el plenari del Consell Comarcal quedaria constituït amb un total d'onze consellers de Junts, seguit d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), que amb nou, un menys que el mandat anterior, en què en van tenir 10, continua com a segona força amb més representació al plenari. La formació d'Independents de la Selva (IdS) es consolida com la tercera força política del plenari amb un total de cinc consellers, els mateixos que aquest mandat, seguida del Partit dels Socialistes per Catalunya ( PSC), que han mantingut els quatre consellers comarcals de l'anterior mandat.

Pel que fa a la formació d'En Comú Podem, perd un conseller, ja que l'anterior mandat tenia dos representants al Consell Comarcal i aquest es queda només amb un únic conseller. Per altra banda, la CUP manté el conseller que tenia fins ara i es queda igual per a aquest nou mandat, i entren amb un conseller VOX i Pacte Local (PdeCat) al plenari comarcal. Ciutadans queda fora de la configuració del nou equip de govern, ja que ha perdut el conseller comarcal.

En l'últim mandat, Junts per Catalunya ha governat al Consell Comarcal de la Selva amb un acord amb Independents per la Selva i PSC. El president del Consell Comarcal de la Selva ha estat Salvador Balliu (Junts); el vicepresident primer ha estat Pere Garriga (IdS) i el vicepresident segon, Jesús Becerra (PSC).


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...