Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles obre demà la 3a edició de l’’È bo, È mel!’, la setmana gastronòmica i floral

Pla de l'Estany  -  26/05/2023  -  09:18

Fins al 4 de juny, la iniciativa uneix gastronomia i propostes culturals i inclourà la 45a edició de l’Exposició de Flors




Gastronomia i patrimoni cultural es tornaran a fusionar a partir de demà dissabte en la tercera edició de l’’È bo, È mel!’, la setmana gastronòmica i floral de Banyoles. La iniciativa se celebrarà fins al 4 de juny inclourà la 45a edició de l’Exposició de Flors de Banyoles.
 

L’’È bo, È mel!’ compta amb la participació duna dotzena de restauradors que, dins la tercera edició de la Setmana Gastronòmica, han preparat plats amb productes singulars de Km0 com el nap, el fesolet, la poma del ciri, la carbassa o l’all. A partir de demà dissabte i fins al 4 de juny, els establiments oferiran els plats o menús en les seves cartes. Coincidint amb les propostes gastronòmiques, s’han programat també una dotzena d’espectacles d’artistes emergents locals que presentaran les seves propostes culturals a les terrasses dels diferents establiments que participen a la campanya amb concerts i actuacions de màgia, circ o monòlegs, entre altres.

Coincidint amb lÈ bo, È mel!, lAssociació Banyoles Comerç i Turisme ha preparat diferents propostes. 31 establiments de la ciutat participaran a la Mostra dAparadors i se sortejaran dos vals de 50 euros per comprar als establiments associats entre totes les persones que comprin en algun dels comerços que participin a la mostra. Com a novetat, també ha organitzat el Joc de lIntrús, una activitat familiar en la que les persones participants hauran de trobar lintrús a l’aparador decorat, que serà una espècie de la fauna i la flora, que hauran d’identificar i especificar si és autòcton o no. Entre totes les persones participants, entre el 19 de maig i l’1 de juny, se sortejaran també dos vals de 50 euros.

Tota la programació de la 3a edició de lÈ bo, È mel! es pot consultar al web de Turisme Banyoles a de.banyoles.cat.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles


Arxiu adjunt

Programa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...