Notícies més llegides




Política


Blanes

El PSC vol un pla de salut i salut mental a Blanes

Política  -  25/05/2023  -  20:50

Els socialistes han presentat les seves propostes en salut que també inclou la posada en marxa Taula de salut i la negociació amb la Generalitat per obrir les urgències del CAP i la construcció del CAP III


Jordi Hernández

Jordi Hernández



El candidat socialista de Blanes, Jordi Hernández, ha anunciat les mesures en matèria de salut que porta al programa. “Tot i que les competències en matèria de salut als ajuntaments no són massa extenses crec que és important tenir propostes que millorin la vida de la ciutadania en aquest àmbit. A Blanes ens manca un nou CAP, que vindria a incrementar els serveis que ofereixen el CAP I i el CAP II. A Blanes som més de 40.000 veïns i veïnes, som la tercera població en nombre d’habitants  de comarques gironines i no tenim servei d’urgències en cap dels dos CAP. Creiem que és vital negociar amb la Generalitat perquè això no continuï passant” ha explicat el candidat socialista Jordi Hernández.

Els socialistes també han explicat que al municipi cal que es faci un Pla de Salut i Salut Mental que permetria dotar l’Ajuntament d'una estratègia per abordar les polítiques de millora en aquest àmbit i també establiria els objectius per fer-ho possible. “La finalitat d’aquest seria la de millorar la salut de la ciutadania, i especialment el treball en salut mental, a través de la promoció de l’estratègia de salut en totes les polítiques públiques i el treball conjunt de totes les àrees de l’Ajuntament” ha afirmat l’alcaldable socialista.

Finalment, el PSC de Blanes ha posat sobre la taula la necessitat de crear una Taula de Salut on hi siguin representats el sector privat de la salut a Blanes, l’Hospital Comarcal de Blanes, els dos CAP’s de la ciutat i l’ABS de la Selva, juntament amb el consistori per disposar d’un lloc per coordinar, informar i treballar de manera conjunta en l’àmbit de la millora de la salut del municipi. “Cal que totes les administracions i els professionals de la salut tinguin un lloc de referència per buscar sinergies i la col·laboració necessària mitjançant el treball conjunt per millorar la coordinació, actuació i resposta en matèria sanitària al municipi” ha conclòs Jordi Hernández.


Autor: Redacció


#blanes


#blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...