Notícies més llegides




Política


Olot

Junts Olot presenta un pla d’actuacions per continuar potenciant l’esport olotí

Política  -  22/05/2023  -  16:12

L’equip de Pep Berga reitera el seu suport a les associacions i clubs esportius oferint-los les instal·lacions necessàries per a la pràctica esportiva i els recursos per assegurar la seva activitat


Junts Olot

Junts Olot



Milers d’olotines i olotins fan esport de forma regular, molts dels quals són esportistes federats. Per això, la ciutat disposa d’unes bones instal·lacions per fomentar i promoure la pràctica esportiva a totes les franges d’edat.

Aquests últims anys, Olot ha posat en marxa instal·lacions perquè la ciutat ofereixi espais adequats a noves pràctiques esportives: des d’un parc de cal·listènia al Parc de les Mores, la creació  d’un parc de Bike Trial al costat de l’Estadi d’Atletisme del Tossols i l’ampliació de l’Skate Park de Malatosquer. També s’ha posat a disposició dels clubs de gimnàstica artística un nou terra tècnic i s’ha renovat la coberta del pavelló 3 (volei) i s’ha reparat la del Poliesportiu. L’arranjament de les parts més malmeses de la Pista d’Atletisme, les tasques de manteniment de la piscina municipal i les millores portades a terme a l’Estadi Municipal són altres actuacions que s’han impulsat per posar al dia les instal·lacions esportives municipals.

Per tal de continuar promocionant l’esport com un espai de salut i de relació, des de Junts es proposa diferents actuacions que han de millorar les instal·lacions existents així com crear-ne de noves per atendre les necessitats dels clubs i les entitats. En aquest sentit, l’equip de Junts Olot es compromet a ampliar els vestidors del camp de futbol del Joventut Sant Pere Màrtir i els camps de futbol del Morrot així com renovar els vestidors del camp de futbol de Sant Roc.

Des de Junts també s’aposta per condicionar un espai destinat de manera exclusiva a la pràctica de la gimnàstica artística, fer avançar el projecte del Parc Ciclista per a la formació del ciclisme infantil i juvenil en un espai segur i ampliar el Parc de Cal·listènia. Per tal que els clubs disposin d’espais per a reunions i per a guardar materials, des de Junts s’aposta per condicionar espais per a sales de trobades i magatzems perquè puguin estar a la seva disposició.

La construcció i obertura durant el 2025 de la Piscina Municipal Coberta climatitzada a les actuals instal·lacions de Bonavista és una de les actuacions que Junts proposa per al proper mandat. La renovació del parquet del pavelló de la Pollancreda, dedicat sobretot al bàsquet, seguir millorant les instal·lacions de l’Estadi Municipal de futbol i la construcció d’un Parc de Pumptrack a les Tries són altres de les propostes que, en matèria esportiva, planteja Junts per a les Eleccions Municipals (a la pàgina web https://juntsxcatolot.cat/ podreu consultar el programa amb més de 300 propostes).


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...