Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

El cap de la Policia de Salt defensa que no incorre en cap incompatibilitat

+ Notícies  -  22/05/2023  -  14:16

Martínez defensa que és compatible dirigir el cos amb la feina en un despatx d'advocats


Cap de la Policia de Salt

Cap de la Policia de Salt



El cap de la Policia Local de Salt defensa que hi ha compatibilitat en la seva vinculació amb un despatx d'advocats de Girona. Fa uns dies, la Unió Europea de Pensionistes (UEP) de Salt denunciava que l'Ajuntament permetia que el responsable la policia local de Salt, Gregori Martínez, "incompleixi" el règim d'incompatibilitats. El cap de llista de la formació a les pròximes eleccions, Antonio Rodríguez, denunciava que el responsable del cos "està incomplint la llei" en aquest aspecte perquè té una altra feina a banda de la policia local. Segons denunciava, està donat d'alta en un bufet d'advocats de Girona, com a soci i administrador mancomunat, sense haver-ho comunicat al ple de Salt, com pertocaria.

Per la seva banda, Martínez es mostra molt tranquil i argumenta que "els funcionaris fa temps que tenim dret de tenir compatibilitats, que es poden demanar i tenir".

"Fa anys que els policies també tenen compatibilitats", assenyala, amb l'excepció de les tasques relacionades amb la seguretat. "Jo no podria ser detectiu o vigilant de seguretat privada, però per la resta, tenim el dret de poder fer altres coses", explica, assenyalant que ha demanat una excedència a partir del juny.

Al seu torn, Rodríguez insisteix que ha estat un any i mig exercint de cap de la policia de Salt "mentre tenia el seu negoci a part". "L'únic culpable és l'Ajuntament, que ho ha permès. I l'oposició, a qui vigila? Qui ho controla?", reitera. Afirma que el ple hauria d'haver tingut aquesta informació i que "ara el cas s'ha agreujat, amb una excedència pactada".


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...